Έκθεση Τεχνολογίας και Ζωγραφικής 2023

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας η Έκθεση Τεχνολογίας καιΚαφενταράκη Δέσποινα (αριστερά) Κοκολιού Φρόσω (δεξιά) Ζωγραφικής με έργα μαθητών και μαθητριών όλων των τάξεων (Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου). Η κατασκευή των έργων σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους και η οργάνωση της έκθεσης έγινε από τις εκπαιδευτικούς των μαθημάτων της Τεχνολογίας και των Εικαστικών, Κοκολιού Φρόσω και Καφενταράκη Δέσποινα.

Την Έκθεση επισκέφτηκαν μετά από πρόσκληση γονείς και κηδεμόνες, οι μαθητές και μαθήτριες των ΣΤ΄ τάξεων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου συνοδευόμενα από τις Δασκάλες τους και τα παιδάκια του Παιδικού Σταθμού με τους Παιδαγωγούς και τους γονείς τους. Η αίθουσα ήταν πλημμυρισμένη από χρώματα και χαρούμενες παιδικές φωνές!

Το γλυκό κέρασμα στο τέλος με τα νόστιμα γαλλικά εδέσματα προσέφερε η εκπαιδευτικός Γαλλικής φιλολογίας Κουντουρατζόγλου Σέβη η οποία διδάσκει σε όλα τα σχολεία του νησιού και είναι υπεύθυνη του Ομίλου “Δημιουργίες αλά γαλλικά” που λειτούργησε φέτος στο σχολείο μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που για ακόμη μία χρονιά συμμετείχαν στο μάθημα της Τεχνολογίας και των Εικαστικών με φαντασία, και δημιούργησαν με τα δικά τους υλικά και χωρίς να υπάρχει ειδικό εργαστήριο για τα μαθήματα της Τεχνολογίας και των Εικαστικών!

Ευχαριστούμε τους γονείς/κηδεμόνες των παιδιών, τη Διεύθυνση και τις Δασκάλες των Δημοτικών Σχολείων και τις Παιδαγωγούς του Παιδικού Σταθμού για την επίσκεψή τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Παπαδούλια Ματούλα που φρόντισε να μας εξασφαλίσει μία ντουλάπα η οποία λειτούργησε ως χώρος αποθήκευσης του υλικού της Τεχνολογίας και έκανε το έργο μας ευκολότερο.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Πέππας Σ. – Κωνσταντινίδης Α. ΟΕ (Οικοδομικά Υλικά και Εργαλεία) για τους τρεις πίνακες που προσέφερε δωρεάν στο σχολείο και χρησιμοποιήθηκαν για την προβολή των έργων της Ζωγραφικής.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό, καθώς και βίντεο για την ψηφιακή σας περιήγηση στην έκθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *