“Όλοι μαζί, Σκιάθος καθαρή” 2023

Συνεπείς στο ραντεβού μας φέτος, όπως κάθε χρόνο, το σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα “Όλοι μαζί, Σκιάθος καθαρή” που πραγματοποιεί ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Η Σκιάθος”, μία εβδομάδα εθελοντισμού για το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, σήμερα 30 Μαρτίου 2023 η Ά τάξη Γυμνασίου περπάτησε και μάζεψε τα σκουπίδια στο Δάσος Μανδράκι, στην παραλία Μανδράκι, στην παραλία Ελιάς και στην παραλία Κρυφή Άμμο. 25 μεγάλες μαύρες σακούλες απορρίμματα και μία μικρή σακούλα καπάκια από μπουκάλια συνέλεξαν οι μαθητές/τριες δείχνοντας έτσι την ευαισθησία τους για την προστασία του περιβάλλοντος. Οι έρημες ακόμα παραλίες γέμισαν με παιδικές φωνές και τώρα τα μονοπάτια στο Δάσος Μανδράκι είναι καθαρά και έτοιμα να υποδεχτούν νέους περιπατητές.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που με χαμόγελο και ζωντάνια περπάτησαν και κουβάλησαν σκουπίδια ασταμάτητα για πάνω από 4 ώρες!!

Να προσθέσουμε ότι στην προσπάθεια αυτή βοήθησαν μαθητές/τριες του 3ου ΓΕΛ Βόλου που βρίσκονται στο νησί στα πλαίσια εκπαιδευτικής επίσκεψης και τους ευχαριστούμε θερμά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *