Δράση Crochet Club για το Παιδικό Χωριό ΣΟΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Όμιλος Δημιουργικότητας και Καινοτομίας «Crochet Club-Δημιουργώ με το Βελονάκι» ξεκίνησε τη λειτουργία του. Οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό Άννα Αρμαμέντου σας προσκαλούν να συμμετέχετε στη δράση που σχεδιάζουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πρωτότυπο δώρο στα παιδιά του Παιδικού Χωριού ΣΟΣ στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Όσοι, λοιπόν, επιθυμείτε μπορείτε να πλέξετε κάτι και να βοηθήσετε να συγκεντρώσουμε αρκετά δώρα για αυτά τα παιδιά (4-17 ετών).

Επιλέξτε να φτιάξετε ό,τι επιθυμείτε και πιστεύετε ότι θα τους είναι χρήσιμο (σκουφάκι, κασκόλ, κάλτσες, κασετίνες κτλ) Τα δώρα σας θα σταλούν με προσωπική κάρτα με το όνομά σας και ευχές για το παιδάκι που θα λάβει το δώρο σας. Ελπίζουμε ότι θα βοηθήσετε να στείλουμε ένα πολύ μεγάλο κουτί με δώρα!!!

Μπορείτε να παραδώσετε τις δημιουργίες σας στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό του Ομίλου, κα Άννα Αρμαμέντου και να γράψετε την καρτούλα σας μέχρι την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *