Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής Make a Wish

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 – 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Το Αστέρι της Ευχής, εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με την άδεια του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Φ.2.1/ΜΓ/68152/126587/Δ7 & Φ.14/118351/ΦΔ/125759/Δ1) κλείνει φέτος τα 23α του χρόνια και έχει δώσει δύναμη σε εκατοντάδες παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

Το σχολείο μας συμμετείχε στη δράση αυτή με την ελπίδα να δώσει χαρά στα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες. Εκτός από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, ζωγράφισαν και τα δικά τους αστέρια και με αυτό τον τρόπο στέλνουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης μέσω του Make a Wish Ελλάδος στα παιδιά αυτά που το έχουν τόση ανάγκη.

Λίγες μέρες μετά…

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση λάβαμε το Πιστοποιητικό Υιοθεσίας 2021-22 από τον Οργανισμό Make a wish!! Έτσι, χάρη στη συμβολή των μαθητών μας, ο 12χρονος Αλέξανδρος θα αποκτήσει τον Υπολογιστή Gaming που επιθυμεί και ευχόμαστε να γίνει σύντομα καλά.

“Αλέξανδρε σου ευχόμαστε τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μας!”

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας για τη συνεισφορά τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *