Ευχαριστήριος επιστολή

 

 

Καρδίτσα  2/4/2018

Προς  τη Διευθύντρια

του  Γυμνασίου Σκιάθου
κ. Μαρία Καραγιαννοπούλου

 

 

 

Αγαπητή κ. Καραγιαννοπούλου,

                                                               Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά  για τη συμμετοχή της εξαιρετικής Χορωδίας  σας στην 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας.  Η  παρουσία σας  ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός για το Φεστιβάλ Σχολικών  Χορωδιών. Η  θαυμάσια Χορωδία σας προσέφερε ευχάριστες στιγμές. Η Χορωδία σας διέθετε ένα ενδιαφέρον ρεπερτόριο,  ήταν πειθαρχημένη και ομοιογενής με ωραίο ήχο. Η επιλογή του ρεπερτορίου δημιούργησε ένα όμορφο κλίμα και μια άλλη ατμόσφαιρα.

                Δεχθείτε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την εμφάνιση της χορωδίας σας.

          Πραγματικά, κυρία Καραγιαννοπούλου,  η Χορωδία σας άφησε θετικές εντυπώσεις όσον αφορά την απόδοση του προγράμματός της, το οποίο ερμήνευσε πειθαρχημένα, με καλή άρθρωση, ομοιογένεια φωνών και σκηνική παρουσία.

 Κυρία Καραγιαννοπούλου,

                                                       Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κρατήσουμε την επαφή και να εξετάσουμε τη δυνατότητα η εξαιρετική Σχολική σας Χορωδία να εκπροσωπήσει το Θεσμό και την Ελλάδα σε Διεθνή Φεστιβάλ,  Διαγωνισμούς και Συναυλίες στο άμεσο μέλλον. Γι’  αυτό θα πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαφή. Θεωρούμε ότι η Χορωδία σας πληροί τις προϋποθέσεις για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το Φεστιβάλ Καρδίτσας στους διαγωνισμούς της Ιταλίας, στο Pagani ή στην Cosenza  και εγκρίνουμε τη συμμετοχή σας στο σημαντικό Μουσικό – Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Σαλέρνο της Ιταλίας από 23 έως 28 Ιουλίου 2018 που συνδυάζει συναυλία, χορωδιακό εργαστήρι, συμμετοχή και συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων της Νάπολης και πολλά άλλα ενδιαφέροντα μουσικό-εκπαιδευτικά θέματα.

            Ελπίζουμε να σας δούμε και του χρόνου στην 11η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 28 Μαρτίου έως 14 Απριλίου 2019.

           Συγχαρητήρια σε σας προσωπικά και στους συναδέλφους σας,  στα παιδιά, στους γονείς αλλά κυρίως στην εξαιρετική διευθύντρια χορωδίας κ. Ειρήνη Πιταράκη για το καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό της έργο.

 

Η Διεθνής Καλλιτεχνική Επιτροπή θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα για να απονείμει και βραβεία.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Νίκος Ευθυμιάδης

 

Ο  Καλ/κος Διευθυντής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση