Επισκεψη στο εργοστασιο ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε και στην Ιερά μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Επισκεψη στο εργοστασιο ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε και στην Ιερά μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Οι μαθητές και μαθήτριες του Β1 και του Β5 επισκεφθήκαμε στις 13/2/2020 τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. στο χωριό Σουρωτή Θεσσαλονίκης.
Ο υπεύθυνος διαχείρισης ποιότητας κ. Αντώνης Εμβαλωματής μίλησε στους μαθητές μας για την αξία του ανθρακούχου και μεταλλικού φυσικού νερού στη διατροφή μας, για τις πηγές της περιοχής καθώς και για τα ποιοτικά προϊόντα που παράγει η εταιρία.

Επίσης, μας ξενάγησε στους χώρους παραγωγής του άρτια εξοπλισμένου και υπερσύγχρονου εργοστασίου, εξηγώντας τους αυστηρούς ελέγχους που διεξάγει το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της επιχείρισης καθ’όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Μείναμε εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο εμπειρίας και γνώσεων στην τεχνολογία εμφιάλωσης καθώς και από τις αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής με υψηλού επιπέδου μηχανήματα και εξοπλισμό.
Η εταιρία ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1916 στην εμφιάλωση νερού, απασχολεί περίπου 80 εργαζομένους, αναπτύσσεται σε κτιριακές εγκαταστάσεις 7500 τ.μ. και εξάγει τα ποιοτικά της προϊόντα και στο εξωτερικό, συμβάλλοντας έτσι ενεργά και στην εθνική μας οικονομία.
Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε  το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για την άδεια πραγματοποίησης της επίσκεψης  καθώς και τον κ. Εμβαλωματή που μίλησε στους μαθητές μας  για όλα τα στάδια παραγωγής διαθέτοντας τον πολύτιμο χρόνο του.