Αρχική » Ανακοινώσεις » Πρακτικό επιλογής ταξιδιωτικού πρακτορείου για την εκπαιδευτική εκδρομή της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης στην Ι.Μ. Αγίας Αναστασίας Βασιλικών, Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής και Mediterranean Cosmos, στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου και στο Noesis.

Πρακτικό επιλογής ταξιδιωτικού πρακτορείου για την εκπαιδευτική εκδρομή της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης στην Ι.Μ. Αγίας Αναστασίας Βασιλικών, Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής και Mediterranean Cosmos, στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου και στο Noesis.

Στη Σίνδο και στο γραφείο του 1ου Γυμνασίου Εχεδώρου, σήμερα, Παρασκευή, 15/2/2019 και ώρα 11.00 π.μ. ανοίχτηκαν οι προσφορές των ταξιδιωτικών πρακτορείων για την εκπαιδευτική εκδρομή της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης στην Ι.Μ. Αγίας Αναστασίας Βασιλικών, Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής και Mediterranean Cosmos, στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου , στο Noesis και το Mediterranean Cosmos αντίστοιχα για κάθε τάξη, παρουσία 1) του Διευθυντή κου Μπαμπάτσικου Χρήστου, 2) του υποδιευθυντή κου Χαρισόπουλου Χρήστου, 3) του υποδιευθυντή κου Ρουμελιώτη Ιορδάνη, 4) των συνοδών καθηγητών κας Αγγελίδου Στέλλας και κας Κυριαζοπούλου Ευαγγελίας, 5) του εκπροσώπου του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου Μελά Βασιλείου και 6) της εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κας Σκεύη Ελισάβετ.

 

Οι προαναφερθέντες εξέτασαν για την εκδρομή της Α΄ τάξης τις προσφορές από τα εξής πρακτορεία: 1) Ψωμιάδης Travel, 2) Τερζούδη Σταματία, 3) Byron Tours. Για την εκδρομή της Β΄ τάξης εξέτασαν τις προσφορές από τα εξής πρακτορεία: 1) Ψωμιάδης Travel, 2) Τερζούδη Σταματία, 3) Athos Hellas, 4) Byron Tours, 5) Kogkalidis Tours, 6)Alexandridis Travel. Για την εκδρομή της Γ΄ τάξης εξέτασαν τις προσφορές από τα εξής πρακτορεία: 1) Byron Tours, 2) Τερζούδη Σταματία.

Οι προαναφερθέντες προέκριναν ομόφωνα για τις εκδρομές και των τριών τάξεων (Α΄, Β΄, Γ΄) τις προσφορές του Byron Tours, καθώς ήταν οι πιο συμφέρουσες οικονομικά, λαμβάνοντας υπόψη και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Κατά συνέπεια, απέρριψαν ομόφωνα τις υπόλοιπες προσφορές.

            Για τον λόγο αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται ως εξής:

      Ο Διευθυντής                                                                  Η επιτροπή

Μπαμπάτσικος Χρήστος                                          Χαρισόπουλος Χρήστος

    Δρ. Βιοχημείας                                                     Ρουμελιώτης Ιορδάνης

                                                                                  Αγγελίδου Στέλλα

                                                                                  Κυριαζοπούλου Ευαγγελία

                                                                                  Μελάς Βασίλειος

                                                                                  Σκεύη Ελισάβετ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση