Αρχική » Ανακοινώσεις » Ανακοίνωση για τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ΄ τάξης Γυμνασίου

Ανακοίνωση για τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ΄ τάξης Γυμνασίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ΄ τάξης Γυμνασίου

 

Σε λίγες μέρες λήγουν τα μαθήματα και χωρίς να θέλω να προδικάσω τα αποτελέσματα θα κληθείτε να δηλώσετε το σχολείο στο οποίο θα συνεχίσει τη φοίτησή του το παιδί σας.

Εκ των προτέρων, εγώ προσωπικά αλλά και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του σχολείου μας ευχόμαστε επιτυχίες στις παραπέρα σπουδές των παιδιών σας και στους προσωπικούς στόχους τους.

Επειδή υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ μας λόγω Covid-19 και είναι δύσκολη η δια ζώσης επικοινωνία μεταξύ μας (για τη φυσική παρουσία στο σχολείο με τα μέχρι τώρα δεδομένα απαιτείται κάποιος να έχει κλείσει ραντεβού και να έχει κάνει προηγουμένως self test), σας παρακαλούμε:

  • Να ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου μας

Αρχική Σελίδα

  • Να λάβετε υπόψη σας ότι η εγγραφή στο ΓΕΛ ή στο ΕΠΑΛ θα γίνει ηλεκτρονικά. Παρακαλείται ο κηδεμόνας που θα κάνει την εγγραφή να έχει κωδικούς TAXIS και να έχει δηλωθεί ως κηδεμόνας στο πληροφοριακό σύστημα του σχολείου (myschool).  Το ονοματεπώνυμο του κηδεμόνα θα πρέπει να είναι γραμμένο όπως ακριβώς στο TAXIS (αυτό να το προσέξουν ιδιαίτερα οι αλλοδαποί γονείς γιατί κάθε χρόνο υπάρχουν προβλήματα με τη γραφή των ονομάτων, δηλαδή αν είναι στα ελληνικά ή στα λατινικά).
  • Θα πρέπει να συμπληρώσετε τη «ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ-2021» που συνοδεύει την παρούσα ανακοίνωση. Το σχολείο μας θα στείλει τα απολυτήρια των παιδιών σας υπηρεσιακά  στο ΓΕΛ ή στο ΕΠΑΛ (1ο ΓΕΛ Εχεδώρου ή ΕΠΑΛ Σίνδου).  Σε περίπτωση που θα πάνε αλλού ή δεν θα συνεχίσουν τις σπουδές τους θα έρθετε στο σχολείο μετά από ραντεβού να πάρετε το απολυτήριο του παιδιού σας. Αυτό που κυρίως μετρά είναι η προτίμηση που θα βάλετε στην ηλεκτρονική εγγραφή γι΄ αυτό τον λόγο, η δήλωση που σας δίνουμε να υπογράψετε μας καθοδηγεί να στείλουμε εμείς τα απολυτήρια και είναι σημαντικό για τον προγραμματισμό των σχολείων που θα φοιτήσουν τα παιδιά. Επίσης, θα πρέπει να προσκομίσουν τα παιδιά σας από μια πρόσφατη φωτογραφία για το απολυτήριο.

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Εχεδώρου

 

Δρ. Χρήστος Μπαμπάτσικος

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση