Αρχική » Ανακοινώσεις » Ενημέρωση για την υποστήριξη των μαθητών από το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό της ΕΔΕΑΥ του σχολείου

Ενημέρωση για την υποστήριξη των μαθητών από το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό της ΕΔΕΑΥ του σχολείου

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μαθητές του σχολείου μας, τις οικογένειές τους και το εκπαιδευτικό προσωπικό ότι η Επιτροπή Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης (ΕΔΕΑΥ) συνεχίζει την λειτουργία της υπό τις παρούσες συνθήκες της κρίσης πανδημίας με σκοπό την παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε όποιον το επιθυμεί.

Η ψυχολόγος και η κοινωνική λειτουργός του σχολείου μας είναι στην διάθεσή σας για ψυχολογική συμβουλευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε σχέση με την αντιμετώπιση των ψυχολογικών και των ψυχοκοινωνικών επιπτώσεων της πρωτόγνωρης παρούσας κατάστασης.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει εμπιστευτικότητα και ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των παραπάνω αιτημάτων και να ακολουθείται η κατάλληλη για το σκοπό αυτό διαδικασία.

Ειδικότερα, οι γονείς/κηδεμόνες, που έχουν σχετικό αίτημα για υποστήριξη, απευθύνονται στον διευθυντή του σχολείου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου. Στο μήνυμα αυτό οι γονείς αναφέρουν το όνομά τους, το όνομα του παιδιού, την τάξη του, τα τηλέφωνα επικοινωνίας, το email  και το είδος της βοήθειας που χρειάζονται. Έπειτα τα μέλη της ΕΔΕΑΥ ενημερώνονται (Ψυχολόγος και Κοινωνική Λειτουργός) προκειμένου να οργανώσουν και να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία της συμβουλευτικής υποστήριξης εξ αποστάσεως σε συνεννόηση με τον διευθυντή και τους γονείς.

Σημειώνεται πως η εν λόγω συμβουλευτική υποστήριξη θα λαμβάνει χώρα την Τετάρτη που είναι η καθορισμένη ημέρα που δραστηριοποιείται η ΕΔΕΑΥ στο 1ο Γυμνάσιο Εχεδώρου.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση