Αρχική » Ανακοινώσεις » Πρακτικό επιλογής ταξιδιωτικού πρακτορείου για την εκδρομή μαθητών/τριών της Β’ και Γ’ Γυμνασίου στο Cern

Πρακτικό επιλογής ταξιδιωτικού πρακτορείου για την εκδρομή μαθητών/τριών της Β’ και Γ’ Γυμνασίου στο Cern

Αποτέλεσμα εικόνας για Cern,

Πράξη 4η

Στη Σίνδο και στο γραφείο του 1ου Γυμνασίου Εχεδώρου, σήμερα, Τρίτη, 27/11/2018 και ώρα 1¨30 μμ. ανοίχτηκαν οι προσφορές των ταξιδιωτικών πρακτορείων για τη σχολική εκδρομή μαθητών της Β’ και Γ’ γυμνασίου στο Cern, παρουσία του Διευθυντή κου Μπαμπάτσικου Χρήστου, της συνοδού καθηγήτριας κας Ελένης Κοιλανίτου, της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κας Σκεύης Ελισάβετ και της εκπροσώπου του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου Παπαθανασίου Βασιλικής, μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου.

Οι προαναφερθέντες εξέτασαν τις προσφορές από τα εξής πρακτορεία:            1. Airforum Travel & Congress, 2. Mazi Travel& Events, 3. Byron Tours, 4. Grecos Travel, 5. Dromeas Tour Operator.

Οι προαναφερθέντες προέκριναν ομόφωνα την προσφορά του Grecos Travel, καθώς είχε πρoτείνει την πιο συμφέρουσα οικονομικά τιμή λαμβάνοντας υπόψη τις  παροχές και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Κατά συνέπεια, οι υπόλοιπες προσφορές απερρίφθησαν ομόφωνα.

 

Για το λόγο αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται ως εξής  :

Ο Διευθυντής                                                                          Η επιτροπή

Μπαμπάτσικος Χρήστος                                                       Ελένη Κοιλανίτου

Δρ. Βιοχημείας                                                                    Σκεύη Ελισάβετ

                                                                                     Παπαθανασίου Βασιλική

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση