ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΓΝΑΤΙΑΣ

Εδώ μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: “ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ” , “ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ”

Μαρ 202315

Την Παρασκευή 3-3-2023 το σχολείο μας είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον κύριο Αντωνίου Δημήτριο σε μια εκδήλωση με διττό ενδιαφέρον: “Οδική Ασφάλεια” και “Σεβασμός στη Διαφορετικότητα”. Ο κύριος Αντωνίου, ως θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος, έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο, αλλά η δράση του εδώ και πολλά χρόνια είναι αξιοσημείωτη.

Επομένως, για τα δύο φαινομενικά ασύνδετα μεταξύ τους θέματα της εκδήλωσης, ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος !

Οι μαθητές παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τα λεγόμενα του προσκεκλημένου μας, του έθεσαν ερωτήματα και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ο Διευθυντή του Γυμνασίου και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί τους μαθητές για την ζεστή υποδοχή που επιφύλαξαν στον κύριο Αντωνίου και το ενδιαφέρον που επέδειξαν. Επίσης, ευχαριστούν το Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων για τα δώρα που πρόσφεραν και, πάνω απ’  όλα, ευχαριστούν θερμά τον κύριο Αντωνίου για την παρουσίασή του, την καλή του διάθεση και, βέβαια, για το σημαντικότατο μήνυμα που έστειλε στα παιδιά.

1 2 3 4 5 6

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΔΗΛΩΣΗ: “ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ” , “ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ”    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Σαν σήμερα

19/10/1943: Ο μεταπτυχιακός φοιτητής ʼλμπερτ Σατζ ανακαλύπτει την στρεπτομυκίνη, το πρώτο αντιβιοτικό φάρμακο για την καταπολέμηση της φυματίωσης.

Kατηγορίες

Πρόσφατα σχόλια



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων