ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΓΝΑΤΙΑΣ

Εδώ μαθαίνετε τα νέα του σχολείου μας!

Γιορτή λήξης 2017-2018

Ιούν 201811

Άλλη μια χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της και αυτό στο γυμνάσιό μας το γιορτάσαμε τις δύο τελευταίες μέρες 29 και 30 Μαΐου, με διάφορες εκδηλώσεις. Φέτος η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ περιελάμβανε:
Αθλητικές δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια
Την παρουσίαση του πολιτιστικού προγράμματος «Συνομιλώντας με τους ποιητές μας … Γ. Δροσίνη, Κ. Παλαμά, Γ. Ρίτσου, Γ. Σεφέρη και Οδ. Ελύτη» από τους μαθητές Ουρανία Δεσλή, Θανάση Δόχτση, Εύη Κοκτσίδου, Άννα Γιαννάτη και Όλγα Χρυσανίδου με τη βοήθεια ενός ppt και μελοποιημένων τραγουδιών των παραπάνω ποιητών μας.
Την παρουσίαση του περιβαλλοντικού προγράμματος «Η γλυκιά … κοινωνία των μελισσών» από τους μαθητές Εύη Κοκτσίδου, Γρηγόρη Αρμενιάκο, Αντώνη Κοντόπουλο και Όλγα Χρυσανίδου όπως αυτό παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ περιβαλλοντικών προγραμμάτων που έγινε στο Δημαρχείο της Νεάπολης την Πέμπτη 29 Απριλίου. Η χρήση ppt έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να γνωρίσουν καλύτερα το θαυμαστό κόσμο των μελισσών.
Τη βράβευση της μαθήτριας Θεοδωρίδου Χρύσας ως της πιο φανατικής φιλαναγνώστριας του σχολείου μας με 31 τίτλους βιβλίων .
Παράσταση Καραγκιόζη « Ο Καραγκιόζης γραμματικός» με τους καταπληκτικούς μας καραγκιοζοπαίχτες Αντώνη Κοντόπουλο, Κωνσταντίνο Σαββίδη και Χουβαρδά Αργύρη.
Τέλος, το σχολείο μας επισκέφτηκαν οι … μελλοντικοί μαθητές του τα εκτάκια του δημοτικού σχολείου Προφήτη για μια πρώτη γνωριμία με το γυμνάσιο, τους μαθητές και τους καθηγητές του.

Καλό καλοκαίρι σε όλους

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιορτή λήξης 2017-2018    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Kατηγορίες

Πρόσφατα σχόλια



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων