Αρχική » Μαθητές » project ΓΥΜΝΑΣΙΟ » Σχολικός εκφοβισμός.

Σχολικός εκφοβισμός.

Πιστεύω ότι ο σχολικός εκφοβισμός είναι κάτι το οποίο ασκεί κάποιος ο οποίος έχει προβλήματα σπίτι του ή κάποιος που δεν ξέρει πώς να εκφράσει τα αισθήματα του.
Εμείς προσωπικά δεν έχουμε υποστεί σχολικό εκφοβισμό, και ούτε θέλουμε να ασκήσουμε σε κάποιον άλλον.
Αλλά έχω ακούσει πολλές φήμες (βέβαια μπορεί να είναι και αλήθεια) για κάποια άλλα μέρη της Ελλάδας όπως πριν από μερικά χρόνια είχε δημιουργηθεί ένα θέμα για ένα παιδί το οποίο το κορόιδευαν για το επίθετο του και για το ύψος του.

Μελίνα, Νικολέτα και Ιωάννα.


4 Σχόλια

  1. Γεια σας…..
    Κάποτε εγώ είχα δεχτεί σχολικό εκφοβισμό όταν ήμουν στο δημοτικό σχολείο περδίκκα από ένα παιδί στην πρώτη και την δευτέρα τάξη…..Αλλά τώρα τα πράγματα καλυτέρευσαν γνώρισα καινούργιες φίλες που μου συμπαρασταθήκαν τότε και το κάνουν και τώρα και τις αγαπάω πολύ και ειδικά την Βενετιά αλλά και τα αλλά κορίτσια…..
    Τώρα λίγα λόγια για την Βενετία η Βενετία όπως ξέρετε δεν δεχτικέ ποτέ στην ζωή της σχολικό εκφοβισμό και είναι ένα πολύ καλό παιδί και καλή φίλη…Αυτή τη στιγμή μαζί γράφουμε αυτό το κείμενο και είναι η μονή που ξέρει αυτό που είχα περάσει εδώ και πολλά χρόνια!!!
    Αυτό το κείμενο θα με κάνει να κλάψω αλλά το γράφω γιατί δεν το έγραψα ποτέ και το γράφω τώρα για να δούνε όλοι τι πέρασα και να με κάνουν χαρούμενη και ευτυχισμένη Βενετία με έχει συμπαρασταθεί πολλές φορές και την αγαπώ πιο πολύ από όλους…Είναι ένα πολύ καλό κορίτσι έχει καλούς χαρακτήρες και είναι πολύ καλή στα μαθήματα το ίδιο και εγώ…..
    Είμαστε δυο καλές φίλες που σας διηγηθήκαμε την ιστορία μας από την αρχή και καλύτερα γιατί μας έφυγε ένα άγχος από μέσα μας ……..ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!

    ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ!!!!!!

  2. Στο σχολείο μου δεν έχω δεχτή ποτέ βία ούτε από παιδιά ούτε από κάποιον δάσκαλο. Όλοι είμαστε πολύ καλά μετάξι μάς όχι μονό με τα παιδιά αλλά και με τους δασκάλους . στο σχολείο γενικά ο ένας βοηθά τον άλλο και είναι μαζί του και στα καλά και στα κακά. Αυτό σειμενει ένα αγαπημένο σχολείο

    Εκφοβισμούς σιμενη για εμένα φόβος ,

    Χρηστου μιλτιαδης

  3. Εγώ δεν έχω δεχτεί σχολικό εκφοβισμό ούτε από τους δασκάλους , ούτε από συμμαθητές, ούτε αγχώθηκα για τους βαθμούς ούτε έχω ασκήσει. Ευτυχώς τα πράγματα είναι ήρεμα .Τα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους και κάθε απόγευμα παίζουν μαζί στο πάρκο και αυτό συμβάλει στην ηρεμία μεταξύ τους . ΜΗΤΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ

  4. ΒΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Στο σχολείο μου ο σχολικός εκφοβισμός δεν αναπτύσσετε πολύ εύκολα ! Γιατί είναι χωριό , παιδιά γνωρίζονται και εχουν πολύ καλες και αναπιγμενες σχεσεις φιλιας.Σε αλλα σχολεια όμως η βια ανπτησετε πολύ ευκολα.Τα παιδια τα οποια ασκουν βια λογικα εχουν προβληματα και στο σπιτι τους.Αυτο είναι ένα θεμα οπου για να λυθει,πρεπει το παιδι που δεχετε τη βια πρεπει να μιληση ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΚΑΣ

Σχολιάστε

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση