Γεύση πικραμύγδαλου

Συγγραφέας: Μάνος Κοντολέων
Ο Μάνος Κοντολέων, συγγραφέας, τιμήθηκε το 1998 με το Κρατικό βραβείο λογοτεχνίας για νέους. Το 2002 ήταν υποψήφιος για το διεθνές βραβείο Άντερσεν.

Είδος: Μυθιστόρημα

Υπόθεση: Η Φαίδρα και ο Οδυσσέας είναι δυο νέοι κάπου στα δεκαοκτώ τους χρόνια. Εκείνη σπούδαζε θεατρολογία και αυτός μαθηματικά και μουσική. Η Φαίδρα ήταν τύπος μοναχικός, ενώ ο Οδυσσέας είναι περισσότερο δυναμικός. Θα γνωριστούν, όταν αποφασίζουν να μάθουν τουμπερλέκι και θα ερωτευτεί ο ένας τον άλλον. Δεν ξέρουν ώμος, δεν μπορούν να ξέρουν ακόμα ότι αυτή η νέα σελίδα τις ζωής τους δεν είναι προορισμένη για έναν ανέφελο έρωτα, αλλά την τραγική ιστορία δύο θυμάτων του ΕΙΤΖ.

Γιατί να το διαβάσετε: Αυτό το μυθιστόρημα για να ζήσετε και εσείς και να ταξιδέψετε σ ‘έναν κόσμο δύο παιδιών που η μοίρα τους παίζει άσχημο παιχνίδι… Θα ταυτιστείτε με τον Οδυσσέα και την Φαίδρα των οποίων ο μεγάλος έρωτας και τα όνειρα δεν θα πραγματοποιηθούν. Αν επιλέξετε αυτό το υπέροχο βιβλίο θα ζήσετε, διαβάζοντας νέα πράγματα και νέες εικόνες από τον κόσμο δύο νέων και άτυχων παιδιών.

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © Βιβλιοθήκη Γυμνασίου Πελοπίου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση