Βασίλης Παπαθεοδώρου στο σχολείο μας

Ο Συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου στο Σχολείο μας

Στο σχολείο μας είχαμε την τιμή τις τελευταίες ημέρες του έτους να έχουμε μαζί μας έναν πολύ ενδιαφέροντα άνθρωπο που με το έργο του μασ κέντρισε το ενδιάφερον και κερδίσαμε χάρη σ΄ αυτόν όμορφες εμπειρίες.
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου είναι συγγραφέας βιβλίων για νέους και παιδιά. Από μικρή ηλικία ήταν καλός μαθητής και κατέληξε να σπουδάσει χημικός μηχανικός.
Ωστόσο με τα χρόνια κατάλαβε ότι όπως τεράστιο ποσοστό των ανθρώπων, ήταν θύμα της καθημερινότητας. Μ’ αυτό τον τρόπο ξεκίνησε να γράφει, για να περάσει δημιουργικά τον χρόνο του. Από τότε έως σήμερα έχει γράψει αρκετά βιβλία και παιδικά μυθηστορήματα.
Στο σχολείο μας ήρθε για να μας παρουσιάσει κάποια από τα έργα του, ενώ και εμείς οι ίδιοι είχαμε φροντίσει να διαβάσουμε μερικά από τα βιβλία του και να σταθούμε κυρίως σε δύο που είναι πιο κοντά στους ανήλικους.
Η συνάντηση ήταν εξαιρέτικη και τόσο εκείνος όσο και εμείς μείναμε με μια ευχάριστη αύρα απο την συγκεκριμένη εμπειρία. Όπως είναι λογικό, είχαμε πολλές ερωτήσεις να κάνουμε και εκείνος να απαντήσει.
Η επίσκεψή του ήταν ιδιαίτερο γεγονός και μείναμε ευχαριστημένοι, συμπεριλαμβανομένων και των καθηγητών μας χάρη στους οποίους έγινε όλο αυτό. Από τον κόσμο των βιβλίων οι άνθρωποι και ειδικά τα παιδιά, μπορούν να ξεκλειδώσουν πολλές πύλες για την ζωή τους!

;


Αφήστε μια απάντηση

Copyright ©           Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top