Αγιασμός και ευχές για τη νέα σχολική χρονιά 2019-20

Δραστηριότητες

Το πρώτο κουδούνι ήχησε σηματοδοτώντας την έναρξη μιας καινούριας σχολικής χρονιάς. Μετά τη θερινή ανάπαυλα οι πύλες του σχολείου άνοιξαν και γνώριμα, αλλά και καινούρια πρόσωπα πλημμύρισαν την αυλή και ζωντάνεψαν το κτήριο με την παρουσία τους.

Μετά την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού από τον π. Γεώργιο, ευχές και σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν στους μαθητές και τους παρευρισκόμενους γονείς ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Πήχας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πεδινής κ. Γεώργιος Σίντος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Νάστος, ο π. Χρήστος Παπαδόπουλος εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο Διευθυντής κ. Παύλος Πέτσης και η Υποδιευθύντρια του σχολείου κα Τζένη Κύρου.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες ν’ απολαύσουν το μαγευτικό ταξίδι στη γνώση, ν’ ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες μαθησιακές εμπειρίες, αναπτύσσοντας παράλληλα τις ιδιαίτερες κλίσεις και τις κοινωνικές τους δεξιότητες.

Ευχόμαστε, επίσης, οι γονείς και οι κηδεμόνες να συνεχίσουν να είναι αρωγοί στην κοινή μας προσπάθεια για καρποφορία και ευόδωση των στόχων του σχολείου.