Νέα του σχολείου

DSC01215

 

 

1. Το τριήμερο 7-9/12/2016 πραγματοποιείται η εκδρομή-επίσκεψη των μαθητών της δευτέρας τάξης του σχολείου μας στη Βουλή των Ελλήνων. Η εκδρομή αυτή αποτελεί μέρος του εκπαιδευτικού σχεδιασμού του σχολείου μας τα τελευταία χρόνια. Το πλούσιο και συνεκτικό πρόγραμμά της βοηθά τους μαθητές να αποκτήσουν εμπειρίες που σε συνδυασμό με τις γνώσεις που αποκτούν στο σχολείο θα συντελέσουν στην ισόρροπη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους και στην ομαλή πορεία τους στην κοινωνία και τη ζωή.

2. Για τον ίδιο σκοπό προετοιμάζονται και οι προγραμματισμένες σχολικές δραστηριότητες που έχουν εγκριθεί για το σχολικό έτος 2016-2017. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προεργασίες για την εκπαιδευτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.

3. Για την Τρίτη 20/12/2016 έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή ημερίδας ρομποτικής στο σχολείο μας σε συνεργασία με τον επίκουρο καθηγητή ρομποτικής του τμήματος αυτοματισμού του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης κύριου Απόστολου Τσαγκάρη.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση