Εκλογές για την ανάδειξη 15μελούς μαθητικού συμβουλίου. Τα αποτελέσματα.

DSC01215

Με τάξη και υπευθυνότητα,σεβασμό και ωριμότητα διεξήχθησαν στο Αμφιθέατρο του σχολείου οι εκλογές για την ανάδειξη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του σχολείου μας.

Τη διαδικασία επέβλεψαν ο υπεύθυνος καθηγητής  Δημήτρης Γεωργοπέτρης και ο ίδιος  ο δ/ντής του σχολείου μας.

Την εφορευτική επιτροπή αποτέλεσαν οι μαθητές: Γκογκοζώτου Βαλέρια,Χαλκής Νικόλαος, Γκίζα Ελένη, Πατέρα Νικολέτα, Γκογκοζώτος Σταύρος και Μητσιώνη Αικατερίνη.

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α.

1. Πάνου Ελένη                          Πρόεδρος

2.Γκογκοζώτου Δάφνη             Αντιπρόεδρος

3.Φιλίππου Δημήτριος              Γραμματέας

4. ΜΕΛΗ: Αηδώνης Γεώργιος, Βερλίγκα Όλγα-Μαρία, Γκίκας Ηλίας, Ζαχαριάς Αλέξανδρος, Θεμελή Ευδοξία, Κιζίρογλου Εμμανουήλ, Μανώλη Ευγενία, Μπέλλος Ευάγγελος, Μπουνέλη Αλεξάνδρα, Νάνος Αλέξανδρος, Χάλκη Αικατερίνη-Αφροδίτη, Χαμτζάι Γούλη.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και καλή συνεργασία.

Ο σύλλογος καθηγητών πιστεύει ότι οι μαθητικές κοινότητες μπορούν να συμβάλλουν αποφασιστικά στη διάπλαση δημοκρατικού ήθους γιατί:

αποτελούν τη μικρογραφία του τρόπου οργάνωσης του δημοκρατικού πολιτεύματος και εξοικειώνουν έμπρακτα τους μαθητές με τις βασικές αρχές της λειτουργίας του (λήψη αποφάσεων βάσει διαλόγου, σεβασμός στην αντίθετη άποψη, «εκλέγειν » και «εκλέγεσθαι» κ.τ.λ)

καλλιεργούν την πολιτική συνείδηση των μαθητών και εμπνέουν πνεύμα ομαδικότητας

ωθούν τους μαθητές στην ανάληψη δράσης σε ζητήματα που αφορούν τη σχολική και την ευρύτερη κοινότητα και προετοιμάζουν την ανάδειξή τους σε υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες.

Κατηγορίες: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση