Σχολικές Ειδήσεις

DSC012151. Η Σχολική χρονιά 2016-2017 ξεκινά την Πέμπτη 01-09-2016, οπότε οι εκπαιδευτικοί κάθε σχολικής μονάδας παρουσιάζονται στις θέσεις τους και αρχίζουν οι επαναληπτικές εξετάσεις περιόδου Σεπτεμβρίου . Για το σχολείο μας, οι μαθητές  που έχουν παραπεμφθεί εξετάζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Συγκεκριμένα  την πρώτη μέρα (01-09-2016) οι μαθητές της Β’ τάξης και της Γ’ τάξης  εξετάζονται στα Μαθηματικά και την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα (σε 2 μαθήματα). Ώρα έναρξης των εξετάσεων 08:15.

2.Τα διδακτικά βιβλία για τη νέα σχολική χρονιά έχουν παραληφθεί και θα διανεμηθούν στους μαθητές μετά τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την Δευτέρα 12-09-2016.

3.Συγχαίρουμε, μέσα από την καρδιά μας ,τους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ευχόμαστε σε όλους ( επιτυχόντες  και μη ) καλή πορεία στη νέα ζωή που αρχίζει μετά την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.Ας πορευθούν με αισιοδοξία ,δύναμη και πίστη.Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή.Η ζωή είναι ωραία και όμορφη αρκεί ο καθένας να είναι ο ίδιος σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της ζωής του.

4.Με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πάργας και με τον διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας θα συναντηθεί ο διευθυντής του σχολείου,αυτή την εβδομάδα, για να συζητήσουν και να επιλύσουν ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της σχολικής μας μονάδας  ώστε η σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα.

 

Κατηγορίες: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΓΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση