Πέτρος Γιούργας : let’s do it parga 1966 !!!

 

 

 

Αλλά επίσης βασικό ρόλο για την προσέλκυση των τουριστών αποτελεί η άψογη και καθολική καθαριότητα της πόλεως , ο ελαιοχρωματισμός σε πόρτες και παράθυρα και κυρίως το γενικό και επιμελημένο ασβέστωμα όλων των υποδομών και κτισμάτων μέχρι και του τελευταίου τοίχου . (Τοπική Επιτροπή τουρισμού Πάργας 27 Απριλίου 1966)

Προσπαθείστε να διαβάσετε το παρακάτω ιστορικό πια έγγραφο της Τοπικής Επιτροπής τουρισμού  Πάργας που μετέφερε στην μνήμη μας η εθελοντική δραστηριότητα let’s do it Greece 2016 . Το έγγραφο αναδεικνύει την πρωτοπορία και την ευαισθησία των Παργινών σε θέματα τουρισμού ( Το έγγραφο είναι απο το προσωπικό αρχείο του Διευθυντή).

ΕΟΤ ΠΑΡΓΑΣ 1966Στην δράση “let’s do it Greece 2016” συμμετείχε και το σχολείο μας καθώς πιστεύουμε ότι τέτοιες δράσεις προάγουν την τουριστική και περιβαλοντική   συνείδηση όλων μας.  . Ομάδες μαθητών του σχολείου μας άλλαξαν κυριολεκτικά την όψη αθλητικών χώρων ( σε συνεργασία με την Δ.Ε Δήμου Πάργας) και των παραλιών (σε συνεργασία με την Π.Ε Πρέβεζας Περιφέριας Ηπείρου ).

Ευχαριστούμε τον αντιπεριφεριάρχη για την υποδοχή και την φιλοξενία που παρείχε στους μαθητές μας το τουριστικό συγκρότημα Parga Beach.

 

Κατηγορίες: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΠΑΡΓΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση