Σχολικές ειδήσεις

sxoleio

  1. Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας (07-04-2016) το trailer της νέας μας ταινίας « Ο Σολωμός στ΄ όνειρό μας.» Έχει ήδη δημιουργηθεί (έγινε το μοντάζ) για το δεκάλεπτο τμήμα της ταινίας μας  που θα λάβει μέρος στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό και Φοιτητικό Διαγωνισμό Ιστορικού Ντοκιμαντέρ «Προσεγγίζουμε κριτικά το παρελθόν: Πρόσωπα, γεγονότα και ιδέες από τη νεότερη και σύγχρονη ελληνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια ιστορία» που προκηρύσσει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ιστορική Έρευνα και Νέες Τεχνολογίες» του Ιονίου Πανεπιστημίου, η επιστημονική ένωση ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ και η ΕΡΤ.
  2. Οι μαθητές της Β΄ Τάξης του Δεσκείου Λυκείου Πάργας ανεβάζουν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πάργας το θεατρικό έργο του Νικολάι Γκόγκολ «Παντρολογήματα». Η πρεμιέρα είναι σήμερα 08-04-2016 στις 20.15΄. Τα παιδιά μας (γιατί εμείς εξακολουθούμε να θεωρούμε και δικά μας παιδιά όλους τους μαθητές που φοίτησαν στο σχολείο μας ) χρειάζονται την έμπρακτη υποστήριξή μας, δηλαδή παρουσία, χειροκρότημα, επιβράβευση της προσπάθειας.
  3. Το σχολείο μας σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο της Δ. Ε. Πάργας θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για το Let’s do it Greece 2016. Προτείναμε να προβούμε σε εργασίας ευπρεπισμού της παραλίας Πίσω Κρυονέρι στην οποία έγιναν αρκετά γυρίσματα της ταινίας μας «Ο Σολωμός στ΄ όνειρό μας.»
  4. Όλα είναι έτοιμα για την τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Γ΄ Γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη από 14 έως 16/04/2016. Η εκδρομή εγκρίθηκε με το με αριθμό ΔΑ 483/05-04-2016 έγγραφο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π. Ε. Πρέβεζας.
  5. Υπεβλήθη στη Δ. Δ. Ε. Πρέβεζας η αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά για την έγκριση της εκπαιδευτικής εκδρομής του σχολείου μας στην Κέρκυρα στις 18/04/2016.
Δημοσιεύθηκε στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση