Σχολικά νέα

sxoleioΞεκίνησε με αισιοδοξία η νέα σχολική χρονιά . Σήμερα 14/09/2015 πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής :

• Καλωσόρισμα από τον Διευθυντή και τους καθηγητές
• Συγκέντρωση Μαθητών στο αμφιθέατρο και ενημέρωση από τον διευθυντή της σχολικής μονάδας.
• Ενημέρωση για την ανάθεση υπευθύνων καθηγητών στα τμήματα :
Οικονομίδη Όλγα Α1
Σύρπας Ιωάννης Α2
Σερίφη Μαρία Β1
Κυριάκη Φωτεινή Β2
Βαρσακοπούλου Αναστασία Γ1
Μακρογιαννόπουλος Αναστάσιος Γ2
• Σχολικοί εκδρομές : Ορίστηκαν 2 τουλάχιστον σχολικοί περίπατοι εκτός Πάργας στο χώρο του Νεκρομαντίου και στην Αμουδιά
Μία ημερήσια εκδρομή για την Α Γυμνασίου την Άνοιξη.
Μία τριήμερη εκδρομή για την Β Γυμνασίου τον Δεκέμβριο στην Βουλή των Ελλήνων.
Μία τριήμερη εκδρομή για την Γ Γυμνασίου στο εξωτερικό στο πλαίσιο προγράμματος.
• Εύρυθμη λειτουργία του σχολείου :
Καθημερινή συμπεριφορά των μαθητών, όρια και κανόνες , ποινές, προαύλιος χώρος, κυλικείο, πόρτα εξόδου, απαγόρευση χρήσης κινητών, απαγόρευση καπνίσματος.
• Σχολικός εκφοβισμός : Ιδιαίτερη αναφορά για την ευαισθητοποίηση των μαθητών ώστε να αποφευχθούν κρούσματα τα οποία πλήττουν τον ψυχισμό των νεαρών μαθητών.
• Ενημέρωση μαθητών από τους υπευθύνους των τμημάτων: Όρια συμπεριφοράς μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας , ανάθεση απουσιολόγων ( στην Α Γυμνασίου με κλήρωση), ανάθεση επιμελητών , και προγραμματισμός του τρόπου διδασκαλίας κατά την τρέχουσα σχολική περίοδο.
• Ευελπιστούμε ότι και η φετινή σχολική χρονιά θα κινηθεί στα υψηλά παιδαγωγικά επίπεδα της περσινής με την συνεργασία και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Τέλος, σας ενημερώνουμε,ότι στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, με μεγάλη χαρά δεχόμαστε να «ανεβάζουμε» κείμενα με σκέψεις,προτάσεις,ιδέες μαθητών μας, γονέων και κηδεμόνων,καθώς επίσης και πρώην μαθητών του σχολείου μας.

Τα κείμενα μπορείτε να τα στέλνετε στο mail του σχολείου.

Στόχος είναι το σχολείο,εκτός της βασικής του αποστολής, να αποτελέσει φωτεινό φάρο ιδεών,κυψέλη παιδείας,χώρο διατήρησης της παράδοσης και της φυσιογνωμίας του τόπου μας.

Καλή χρονιά

Δημοσιεύθηκε στην ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση