Προετοιμασία για τη λειτουργία του σχολείου.

      DSC01215 Με τους αντιδημάρχους κ.κ. Βλασίου Γεώργιο και Σπανό Κωνσταντίνο συναντήθηκε ο διευθυντής του σχολείου μας κ. Σπύρος Νούσης και συζήτησαν θέματα που αφορούν στο σχολικό συγκρότημα του Δεσκείου Γυμνασίου και Λυκείου Πάργας ώστε να ξεκινήσει χωρίς πρόβλημα η νέα σχολική χρονιά.

     Ήδη συνεργεία του Δήμου καθαρίζουν το προαύλιο, κλαδεύουν τα δέντρα, συντηρούν τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, βάφουν την εξωτερική περίφραξη.

     Ο διευθυντής ευχαρίστησε τον κ. Βλασίου για τη συνδρομή του στην έγκαιρη μεταφορά των σχολικών βιβλίων του σχολείου μας.

    Ο διευθυντής τόνισε στον κ. Βλασίου, που  είναι υπεύθυνος για την προστασία της Δημοτικής περιουσίας, ότι στο πλαίσιο αυτής της αρμοδιότητάς του, θα του παράσχει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του για την προστασία και αξιοποίηση του Μεγάρου Βασιλά. Το κτήριο αυτό ανήκει κατά πλήρη νομή και κυριότητα στο Δήμο Πάργας. Το Δέσκειο Γυμνάσιο Πάργας προτίθεται να “υιοθετήσει” το κτίριο και να εργαστεί για τη διάσωσή του από πιθανή κατάρρευση  και την ανάδειξή του.

    Ακόμη, ο διευθυντής επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής και του ζήτησε να συναντηθούν και να συζητήσουν θέματα που αφορούν το σχολικό συγκρότημα αλλά και γενικότερα τη λειτουργία της Σχολικής Επιτροπής της οποίας ο διευθυντής είναι μέλος και η οποία έχει να συγκληθεί από τον Οκτώβριο του 2014.

    Τις επόμενες μέρες, ο διευθυντής θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Κατηγορίες: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΠΑΡΓΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση