ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1. Είναι αλήθεια. Σε λιγότερο από 40 μέρες οι μαθητές της Α1 τάξης του Γυμνασίου μας συγκέντρωσαν 3.000 (τρεις χιλιάδες) καπάκια από πλαστικά μπουκάλια νερού. Έτσι κερδίζουν ένα αναπηρικό καροτσάκι. Το μαθητικό συμβούλιο της τάξης θα αποφασίσει σε ποιο φορέα ή ιδιώτη θα το δωρίσει.

            Τους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία, το πείσμα, τη μεθοδικότητα, τη συνεργατικότητα, την εθελοντική διάθεση για προσφορά.

2. Για την παρέλαση στις 28/10/2013, σημαιοφόρος θα είναι η μαθήτρια της Γ΄ τάξης Δημάκου Δανάη.

Παραστάτες θα είναι:

Από τη Γ΄ τάξη οι μαθήτριες Δέσκα Ελένη και Παλαιολογούδια Γαβριέλλα.

Από τη Β΄ τάξη οι μαθήτριες Πάνου Δήμητρα και Μαντζώρου – Κυριάκη Ελισάβετ.

Από την Α΄ τάξη η μαθήτρια Λιάλια Ελένη.

3. Μετά από πρόταση του κ. Θεόφιλου Σκάρπου ζητήσαμε από το ΕΚΦΕ Πρέβεζας να μας χορηγήσει έναν απαγωγέα αερίων για το εργαστήριο Φυσικής του Γυμνασίου μας. Περιμένουμε να ικανοποιηθεί το αίτημά μας.

4. Σε χθεσινή του συνεδρίαση ο Σύλλογος των Καθηγητών ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της εκδρομής – επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων της Β΄ τάξης του Γυμνασίου και ξεκινά τη νόμιμη διαδικασία για την έγκρισή της.

            Ακόμη, στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συμπεριφορά ορισμένων μαθητών που παρά τις παραινέσεις, συμβουλές, επιπλήξεις, ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια που ορίζει ο κανονισμός του σχολείου μας.

5. Θέματα και απαντήσεις για το Μαθηματικό Διαγωνισμό ΘΑΛΗΣ.

Πατήστε εδώ 

  6.  Για την  απάντηση στο χθεσινό κουίζ πατήστε εδώ 

  7. Το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Έλεγχο του Καπνίσματος. Οι μαθητές καλούνται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό με ατομικά ή ομαδικά έργα τους που προάγουν την υγιεινή συμπεριφορά όσον αφορά στο κάπνισμα.

            Ειδικότερα οι μαθητές των γυμνασίων καλούνται να δημιουργήσουν ένα σύντομο βίντεο διαρκείας 3 έως 5 λεπτών ή μουσική / τραγούδι 3 έως 5 λεπτών, με θέμα «Τσιγάρο; Δεν γουστάρω!». Τα έργα θα υποβάλλονται αποθηκευμένα σε οπτικό δίσκο (CD ή DVD) πάνω στον οποίο θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία των συμμετεχόντων (Όνομα, Επώνυμο, Σχολείο, Τίτλος του έργου).

            Τα έργα θα αποστέλλονται στο χρονικό διάστημα από 1 Οκτωβρίου 2013 έως 22 Νοεμβρίου 2013 (ημερομηνία ταχυδρομείου) στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΚΕΝΤΡΟ ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΟΣ, Δορυλαίου 8, Αθήνα 11521», με την ένδειξη «για τον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Έλεγχο του Καπνίσματος».

Κατηγορίες: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΣΗΜΕΡΑ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση