Επιλογή σημαιοφόρων και παραστατών Β/θμιας Εκπ/σης

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  Αριθμ. Γ4/150

Ορισμός του τρόπου επιλογής σημαιοφόρου και παραστατών στα σχολεία της Β/θμιας Εκπ/σης:

α) ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ:

Σημαιοφόρος θα ορίζεται ο καλύτερος σε επίδοση μαθητής -τρια από τη Γ΄Τάξη με βάση το γενικό μέσο όρο της βαθμολογίας της προηγούμενης τάξης. Παραστάτες θα ορίζονται ανεξάρτητα με το φύλο και με βάση την επίδοση του γενικού μέσου όρου της βαθμολογίας της προηγούμενης τάξης, δύο (2) μαθητές της Γ΄Τάξης και δύο (2) μαθητές της Β΄Τάξης Ένας μαθητής -τρια από την Α΄Τάξη ύστερα από κλήρωση όλων των μαθητών για την εκδήλωση της 28ης Οκτωβρίου και ο καλύτερος μαθητής -τρια με βάση την επίδοση για την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου.

Για την επίδοση της Α΄Τάξης θα υπολογίζεται ο μεσος όρος των 2 τριμήνων εκτός αν για διαφόρους λόγους δεν έχει κατατεθεί η βαθμολογία του δευτέρου τριμήνου οπότε θα υπολογίζεται η βαθμολογία του πρώτου τριμήνου. (ΦΕΚ B 246/02-03-2000)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Σύμφωνα με τα παραπάνω όσον αφορά το σημαιοφόρο και τους παραστάτες των τάξεων Β΄και Γ΄ ισχύει η απόφαση 8/22-10-2012 του Συλλόγου Καθηγητών του σχολείου μας, σύμφωνα με την οποία σημαιοφόρος είναι ο Ζαχαριάς Χρήστος του Νικολάου και παραστάτες α) από τη Γ΄ τάξη οι μαθητές: Ντάλας Ευάγγελος του Νικολάου και Ντάγκα Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου και β) από τη Β’ τάξη οι μαθητές Παλαιολογούδια Γαβριέλα του Ελευθερίου και Σκάρπος Στέργιος του Θεόφιλου.

Από την Α΄ τάξη παραστάτης ορίζεται η Πιτσαρού Μαγδαληνή του Κωνσταντίνου κατόπιν κλήρωσης, λόγω ισοβαθμίας μεταξύ των μαθητών :Μαντζώρου-Κυριάκη Ελισάβετ, Μπέλλου Νικόλαου, Πάνου Δήμητρας και Πιτσαρού Μαγδαληνής. Ολοι οι παραπάνω αναφερόμενοι μαθητέςείχαν μέσο όρο τριμήνων 19 10/12 .


Κατηγορίες: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση