Για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΓΕ.Λ. ΚΑΙ ΕΠΑ.Λ.

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 έως και τις 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2022-2023. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης, εκτός των άλλων θα σας ζητηθεί ο Αριθμός Μητρώου Μαθητή (Α.Μ.Μ.). Τον αριθμό αυτό μπορείτε να τον βρείτε στον ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΟΔΟΥ που λάβατε με mail την Τρίτη που μας πέρασε.

Τονίζουμε ότι την εγγραφή του μαθητή/της μαθήτριας την πραγματοποιεί ο γονέας/κηδεμόνας που δηλώθηκε στην υπεύθυνη δήλωση που προσκομίσατε στο σχολείο!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής υποβάλλουν και οι μαθητές που παραπέμπονται (δίνουν εξετάσεις) το Σεπτέμβριο!!!!!! Απλά η αίτησή τους θα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής μέχρι τα τελικά αποτελέσματα του Σεπτεμβρίου οπότε και θα οριστικοποιηθεί.

Για οποιοδήποτε θέμα έχετε, μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο (τηλ.: 28340-51206) ή να προσέρχεστε, κάθε πρωί από τις 9 έως τις 12 μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2022.