Δημοσιεύθηκε στην Γενικά

Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Παλαιόχωρας στον κ. Αθανάσιο Λειβαδιώτη (Κτήμα Λειβαδιώτη) για τη δωρεά ηλεκτρικού πιάνου

Αξιότιμε κ. Λειβαδιώτη,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες για τη γενναιόδωρη προσφορά σας προς το Γυμνάσιο Παλαιόχωρας.

Η δωρεά του πιάνου μάς γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, καθώς πλέον το σχολείο μας διαθέτει ένα τόσο όμορφο και σημαντικό μουσικό όργανο, το οποίο θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τη μουσική εκπαίδευση των μαθητών και των μαθητριών μας. Το πιάνο θα συμβάλει ουσιαστικά στην καλλιέργεια της δημιουργικότητας, της έκφρασης και της αγάπης για τη μουσική, αλλά και στη διοργάνωση σχολικών δράσεων και εκδηλώσεων.

Η στήριξή σας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ευαισθησίας απέναντι στην παιδεία και τον πολιτισμό και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τη συμβολή σας στη σχολική μας κοινότητα.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο σας!

Με βαθιά εκτίμηση, εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων και της Μαθητικής Κοινότητας του Γυμνασίου Παλαιόχωρας,

Ο Διευθυντής

Παναγιώτης Ιωαννίδης

 

Δείγμα γραφής του νεου ηλεκτρικού πιάνου που προσέφερε στο σχολείο μας ο κ. Λειβαδιώτης:

(Στο πιάνο η μαθήτρια της Β’  τάξης Αναστασία Λειβαδιώτου )

Δημοσιεύθηκε στην Γενικά

Παρουσίαση του Γυμνασίου Παλαιόχωρας στην εκπομπή της TV100 “Περίκεντρο”

Ο Διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Ιωαννίδης και η φιλόλογος Πετρούλα Κουρτεσίδου εμφανίστηκαν την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026 στην TV100 και παρουσίασαν το σχολείο και τις δράσεις του στην εκπομπή “Περίκεντρο” και τη δημοσιογράφο Βιβή Ανδρίτσου:

ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΕΡΙΚΕΝΤΡΟ”