ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

      ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου «Αριστοτέλης» 2024 για τους  μαθητές και τις μαθήτριες των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων ενδοσχολικά σε όλη τη χώρα σε μία φάση, όπως κάθε χρόνο, τις ώρες 12.00-14.00.

Τα γραπτά σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας αξιολογήθηκαν από τους διδάσκοντες/ουσες εκπαιδευτικούς, βάσει των αναρτημένων λύσεων και οδηγιών βαθμολόγησης. Μετά την αξιολόγηση εστάλησαν βαθμολογημένα τα καλύτερα πέντε (05) γραπτά, από κάθε τμήμα κάθε τάξης, τα οποία είχαν λάβει βαθμολογία άνω του 50%, στο Τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ, σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαν σταλεί το πρωί στο σχολείο.

Με το παραπάνω έργο επιφορτίστηκαν μέχρι αργά το απόγευμα η Υποδιευθύντρια και μαθηματικός του σχολείου μας, κα Αλεξάνδρα Μισιχρόνη, η καθηγήτρια Χημείας, κα Σοφία Τσουμαχίδου, καθώς και ο φυσικός του Γενικού Λυκείου, κ. Ιωακείμ Στεργιούδης του οποίου η συμβολή και η βοήθεια ήταν ουσιαστική και απαραίτητη. Τους ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε όλους τους μαθητές/-τριες μας που συμμετείχαν στον εν λόγω διαγωνισμό και ιδιαίτερα εκείνους των οποίων τα γραπτά διακρίθηκαν βαθμολογικά.

 

Ο Διευθυντής

Λουκιανός Κελλίδης

aaa

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.