ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 84ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» (20/1/2024)

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία του 84ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο Ευκλείδης»(20 Ιανουαρίου 2024), ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις μαθήτριες της Β’ τάξης: 1) Καραγιάννη Όλγα και 2) Μπόκια Ελισάβετ, οι οποίες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στην 40η  Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» που θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2024.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Νομό Χαλκιδικής προκρίθηκαν μόνον 3 μαθητές εκ των οποίων οι 2 είναι οι παραπάνω μαθήτριες του Γυμνασίου Ορμύλιας.

 Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας δείχνει το ενδιαφέρον των παιδιών για τα Μαθηματικά, τους δίνει τη δυνατότητα μέσα από την ευγενή άμιλλα να αναμετρηθούν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους και τους παρέχει τα εφόδια για τη συνεχή βελτίωσή τους.

 Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην Υποδιευθύντρια και μαθηματικό του σχολείου μας, κα Αλεξάνδρα Μισιχρόνη, για την προετοιμασία των μαθητριών και την ικανότητά της να τις παρακινεί και να τις εμπνέει. Αναμφίβολα, συγχαρητήρια και στις οικογένειές τους που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους.

 Στις διακριθείσες μαθήτριες ευχόμαστε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην 40η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης».

                                                                                       Ο  Διευθυντής

                                                                                       Λουκιανός Κελλίδης

aaa

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.