Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου

Η  Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 ορίστηκε από το σχολείο μας ως μέρα αναπλήρωσης διδακτικών ωρών που χάθηκαν λόγω αντίξοων συνθηκών.

Επομένως , εν όψει του εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου  κατά την παραμονή της επετείου, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 , θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις εντός του κάθε τμήματος την 6η διδακτική ώρα κατά τη διάρκεια της  οποίας θα απονεμηθούν και τα Βραβεία” ,  “Αριστεία” , “οι έπαινοι προσωπικής βελτίωσης” και “οι ειδικοί έπαινοι” στους/στις μαθητές/τριες του σχολικού έτους 2019-20. 

Η παράδοση της σημαίας από τον διευθυντή στον/στη σημαιοφόρο θα πραγματοποιηθεί παρουσία των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών  του σχολείου την 7η διδακτική ώρα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας από τον covid – 19.

 Δε θα πραγματοποιηθούν  οι μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.  Η εκπροσώπηση των σχολικών μονάδων με τη συμμετοχή σημαιοφόρων και παραστατών σε εορταστικές εκδηλώσεις (Δοξολογία, κατάθεση στεφάνων),θα πραγματοποιηθεί τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του covid- 19.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση