Πρόγραμμα εξ΄αποστάσεως διδασκαλίας στο σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς,

Στις δύσκολες και πρωτόφαντες ημέρες που περνάει η χώρα μας, αλλά και όλη η υφήλιος, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας με αγάπη, φιλότιμο και μεράκι προσπαθούν να διατηρήσουν την επαφή με τους μαθητές τους, τα παιδιά σας δηλαδή, με οποιονδήποτε τρόπο σύγχρονα ή ασύγχρονα ή και συνδυαστικά, χωρίς να υπολογίζουν χρόνο και κόπο, για να μην χαθεί το μονοπάτι στο οποίο συναντώνται όλα, η γνώση, το μοίρασμα, το ενδιαφέρον, η αλληλεγγύη , το συναίσθημα!!!

Παρακάτω θα βρείτε την ανάρτηση του Προγράμματος για την εξ αποστάσεως σύγχρονη διδασκαλία (εικονική τάξη), και μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά μας μπορεί να μην κυκλοφορούν έξω αλλά συνεχίζουν να κυκλοφορούν χωρίς φόβο και κίνδυνο στις κυψέλες μας της e-me ή στην η-τάξη της e-class!!!

Με την ελπίδα ότι σας έχουμε όλους στο πλευρό μας και με την προσδοκία να τελειώσουν γρήγορα όλα αυτά και να συναντηθούμε στον φυσικό μας χώρο, στην αυλή και στις τάξεις του 1ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών, γεμάτοι χαμόγελα και αισιοδοξία για το αύριο, σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά!!

Μένουμε σπίτι για να επιστρέψουμε όλοι γεροί στο σχολείο!!

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Η Διευθύντρια

Ζαφειρούλα Τσουλουβή

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων