Ενημέρωση για την επάνοδο των μαθητών

 

 

Αγαπητοί γονείς,

Μια σύντομη ενημέρωση για την επάνοδο των μαθητών/ μαθητριών στο Σχολείο:

  1. Θα λάβετε mail από το myschool για τις ημέρες που θα έρχονται τα παιδιά σας στο Σχολείο και για το πρόγραμμα
  2. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους νερό και φαγητό (το κυλικείο δεν θα λειτουργεί)
  3. Καλό είναι να έχουν ατομικό αντισηπτικό ή αντισηπτικά μαντηλάκια, γάντια – μάσκα ( προαιρετικά ). Στο σχολείο υπάρχουν τα απαραίτητα αντισηπτικά είτε από το ΥΠΑΙΘ είτε με φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων απλώς τα ατομικά είδη είναι ένα επιπλέον μέτρο προστασίας.
  4. Τα παιδιά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις μέσα στην τάξη να μην μετακινούν τα θρανία και να μην αλλάζουν θέσεις. Τα θρανία έχουν τοποθετηθεί αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ
  5. Τα παιδιά θα πρέπει να παραμένουν στον προκαθορισμένο χώρο της αυλής για το τμήμα τους (Τα διαλλείματα θα είναι τρία 15λεπτα διαφορετικά από αυτά του Λυκείου).
  6. Συμβουλέψτε τα παιδιά σας ότι είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης, υγιεινής και προστασίας να πλένουν καλά τα χέρια τους όταν κάνουν χρήση τουαλέτας (Θα υπάρχει μόνιμη καθαρίστρια στην τουαλέτα, υγρό σαπούνι, χαρτί) όπως επίσης και πριν το φαγητό
  7. Τα παιδιά θα πρέπει να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των καθηγητών ως προς την είσοδο – έξοδο στους χώρους του σχολείου και τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται

 

 

 

 

  1. Ενημερώστε τα παιδιά σας και βοηθείστε να κατανοήσουν ότι δεν πρέπει να ανταλλάσσουν προσωπικά είδη (στυλό, μολύβι, αντισηπτικό, μάσκα, γάντια) ούτε φαγητό και νερό. Φροντίστε λοιπόν τα παιδιά να είναι εφοδιασμένα με όλα όσα χρειάζονται ατομικά από το σπίτι.
  2. Συμβουλέψτε τα παιδιά σας να τηρούν τις αποστάσεις στο δρόμο για το σχολείο όπως επίσης, αν μετακινούνται με τα ΚΤΕΛ να τηρούν τις οδηγίες των υπευθύνων. Ενημερώστε τα παιδιά σας ότι η οδηγία του ΥΠΑΙΘ προς όλους όσους μεταφέρουν μαθητές είναι να κάθονται ένας – ένας στις θέσεις και να μην υπάρχει συνωστισμός.
  3. Για τα παιδιά που θα παραμείνουν σπίτι για συγκεκριμένους

λόγους θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο αναπλήρωσης

των μαθημάτων τις επόμενες ημέρες.

 

Αγαπητοί γονείς

Η βοήθεια και η κατανόηση όλων είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις δύσκολες αυτές συνθήκες.

Σας ευχαριστώ θερμά για την συνεργασία σας και εύχομαι σε όλους προσωπική και οικογενειακή υγεία.

Πάμε σχολείο και είμαστε ασφαλείς!

 

Για το 1ο Γυμνάσιο Ν. Μουδανιών

Η Διευθύντρια

 

Ζαφειρούλα Τσουλουβή

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΑΙΘ

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων