online Photo Editor and Collage Maker

Καλώς ήρθατε στο BeFunky. Ένα πολύ εύκολο και πρακτικό εργαλείο ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο επειδή είναι ιντερνετικό που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

 PHOTO EDITOR

Μπορείτε να περικόψετε, να αλλάξετε το μέγεθος, ή να προσθέσετε ένα πλαίσιο στη φωτογραφία σας! Ρυθμίστε το χρώμα, τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό ή ευκρίνεια!

PHOTO EFFECTS

Μια φωτογραφία χωρίς εφέ  είναι σαν ένα μονόκερος χωρίς ένα ουράνιο τόξο. Γι ‘αυτό το πρόγραμμα προσφέρει περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών από οποιονδήποτε άλλο σε απευθείας σύνδεση, και είναι  ΔΩΡΕΑΝ! Η BeFunky Photo Editor βάζει εκατοντάδες εφέ στη διάθεσή σας ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τις φωτογραφίες τόσο μοναδικά όσο είστε εσείς!!!!

COLLAGE MAKER

Οι φωτογραφίες είναι μοναχικές πολές φορές, για αυτό και ο λόγος που έχουμε δημιουργήσει το καταπληκτικό BeFunky ! Δημιουργία οποιοδήποτε κολάζ φωτογραφιών που μπορείτε να φανταστείτε είναι πλέον εύκολο και ΔΩΡΕΑΝ! Με τους τόνους των προτύπων, φοβερό εφέ, και απρόσκοπτη ενσωμάτωση με την BeFunky Photo Editor, οι φωτογραφίες σας θα φαίνονται καλύτερα από ποτέ.

http://www.befunky.com/

befunky-17

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/gymnfok/2015/01/04/online-photo-editor-and-collage-maker/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση