Συνάντηση – ενημέρωση Γονέων των μαθητών της Α Γυμνασίου

Screenshot 1Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023, στις 13:30 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο  του σχολείου μας, συνάντηση της Διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του Σχολείου που διδάσκουν στην Α΄ Γυμνασίου με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών της τάξης.

Στην αρχή ο Διευθυντής κύριος Εμμανουήλ  Μαργαρίτης, καλωσόρισε τους γονείς και τους ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του σχολείου. Στη συνέχεια, ο Υποδιευθυντής του σχολείου κύριος Κόντες Ιωάννης, παρουσίασε το πλαίσιο λειτουργίας του Σχολείου μας και ενημέρωσε κατάλληλα τους παρευρισκόμενους γονείς για όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν τη φοίτηση των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου. Με το πέρας της συνάντησης γονείς και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν προσωπικά και να συνομιλήσουν.

Η Διεύθυνση και όλοι οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς και κηδεμόνες που παραβρέθηκαν στη πρώτη μας συνάντηση και ευελπιστούμε σε μια στενή συνεργασία και επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησης των παιδιών τους.