Ενημερωτική συνάντηση σχολείου και γονέων / κηδεμόνων της Α΄ Γυμνασίου

 

enhmervsh

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, στις 13:30 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας, συνάντηση της Διεύθυνσης και των εκπαιδευτικών του Σχολείου που διδάσκουν στην Α΄ Γυμνασίου με τους γονείς και κηδεμόνες των πρωτοετών μαθητών και μαθητριών. Στην αρχή η Διευθύντρια του σχολείου κυρία Αγγελή Ελένη, καλωσόρισε τους γονείς και τους ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του σχολείου. Παρουσίασε τους εκπαιδευτικούς της Α Γυμνασίου και αναφέρθηκε με συντομία στα μαθήματα που διδάσκει ο καθένας. Επίσης, το λόγο έδωσε και στην εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κα Μαχαίρα Κατερίνα η οποία αναφέρθηκε στη λειτουργία του νεοσύστατου Συλλόγου και κάλεσε τους γονείς να τον υποστηρίξουν όσο πιο ενεργά μπορούν.

Στη συνέχεια, η Διευθύντρια παρουσίασε το πλαίσιο λειτουργίας του Σχολείου μας και ενημέρωσε κατάλληλα τους παρευρισκόμενους γονείς για όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν τη φοίτηση των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου. Με το πέρας της συνάντησης γονείς και εκπαιδευτικοί άδραξαν την ευκαιρία να γνωριστούν προσωπικά και να συνομιλήσουν.
Η Διεύθυνση και όλοι οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς και κηδεμόνες που παραβρέθηκαν στη πρώτη μας συνάντηση και ευελπιστούμε σε μια στενή συνεργασία και επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησης των παιδιών τους.