ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕΠ στο 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΞΟΥ

sep1

ΣΕΠ :συνεντεύξεις με επαγγελματίες
Στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων και προκειμένου να έλθουν οι μαθητές σε επαφή με τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό, καλέσαμε:

1)Την Δευτέρα 7/2/2022 , στα τμήματα Γ1,Γ3,Γ4 την κα Δαβίτη Μαρία Κοινωνική Λειτουργό καθώς και την κα Σωτηριάδου Άννα Ψυχολόγο οι οποίες παρουσίασαν τα επαγγέλματά τους στους μαθητές/ήτριες.

2)Την Δευτέρα 14/2/2022, στο τμήμα Γ1 την κα Βούλγαρη  Φωτεινή ,καθηγήτρια μαθηματικών και πτυχιούχο  της σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, να μιλήσει  στους μαθητές   για τις σπουδές  και το επάγγελμα του  Χημικού Μηχανικού.

3)Την Δευτέρα 21/2/2022 , στο Γ2 τμήμα την κα Δαβίτη Μαρία Κοινωνική Λειτουργό η οποία παρουσίασε το επαγγέλμα της στους μαθητές/ήτριες.

 Μετά από κάθε παρουσίαση ακολουθεί  εποικοδομητική συζήτηση και οι ομιλήτριες απαντούν  με προθυμία στις ερωτήσεις των μαθητών/ητριών. Την επιμέλεια της πραγματοποίησης των  παραπάνω  δράσεων  έχει ο Υποδιευθυντής του σχολείου μας κύριος Κόντες Ιωάννης,που έχει οριστεί Υπεύθυνος ενημέρωσης μαθητών σε θέματα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, σε συνεργασία με τους καθηγητές που διδάσκουν τα εργαστήρια Δεξιοτήτων στη Γ τάξη κυρία Σιδερή Ειρήνη και Έξαρχο Ιωάννη.

sep2