Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής

Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

1ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΞΟΥ

Νάξος  4 – 2 – 2020

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής

  • ΣΧΕΤ.: Υ.Α. 33120/ΓΔ4/28-2-2017 Υ.Α. (ΦΕΚ681/τ.Β΄/6-3-2017)

             Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Νάξου προκηρύσσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος και για τη διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων.             Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5 και 6 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

09:30 – 15:15 Μετάβαση στον Πειραιά
15:30 Άφιξη στο λιμάνι και άμεση αναχώρηση για ξενοδοχείο
16:00-17.00 Άφιξη στο ξενοδοχείο – τακτοποίηση – ΓΕΎΜΑ
17.30-21.30 Παρακολούθηση θεατρικού εργαστηρίου και θεατρικής παράστασης
22.00 επιστροφή στο ξενοδοχείο – διανυκτέρευση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

08:00 – 09:00 Αφύπνιση και πρωινό
09.00 Αναχώρηση για το ξενοδοχείο για το εμπορικό κέντρο THE MALL ATHENS
09.00-15.30 Παραμονή και συμμετοχή στην εμπορική μαθητική  έκθεση
15.30 – 16.30 Αναχώρηση από το εμπορικό κέντρο – Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά – επιβίβαση στο πλοίο
17.30 Αναχώρηση με το πλοίο της BLUE STAR FERRIES για Νάξο – Άφιξη στο νησί στις 23.00

 Ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων στην εκδρομή είναι (30) μαθητές, (10) αγόρια και (20) κορίτσια, (ο οποίος μπορεί να αυξομειωθεί κατά έναν έως τρείς) καθώς και τρείς (3) συνοδοί καθηγητές.

Τα μεταφορικά μέσα που θα χρησιμοποιηθούν είναι:

  • πλοίο για τη μετάβαση από τη Νάξο στον Πειραιά και την επιστροφή (με όποια έκπτωση μας παρέχει η εταιρεία Blue Star Ferries).
  • τουριστικό λεωφορείο για όλες τις μετακινήσεις όπως αναφέρονται στο παραπάνω πρόγραμμα, το οποίο θα πρέπει να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης κ.λπ.).

Το κατάλυμα που ζητείται στην Αθήνα πρέπει να είναι κατηγορίας 3 ή 4 αστέρων, να φιλοξενήσει όλους τους μαθητές και τους καθηγητές. Να εξασφαλίζεται η πρόσβαση στους χώρους και στις ώρες που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Για τη φιλοξενία των μαθητών ζητούνται δίκλινα, τρίκλινα και αν χρειαστεί τετράκλινα δωμάτια ενώ για τους συνοδούς καθηγητές 3 μονόκλινα. Στις υπηρεσίες του καταλύματος θα πρέπει να περιλαμβάνεται και πρωινό (για όλους τους μαθητές και τους καθηγητές). Oi προτάσεις να περιλαμβάνουν ημιδιατροφή (δείπνο).

Στην προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, όπου θα προβλέπεται και η επιστροφή χρημάτων σε μαθητή σε περίπτωση που για αποδεδειγμένους λόγους ανωτέρας βίας ή αιφνίδιας ασθένειας ματαιωθεί η συμμετοχή του.

Επιπλέον, θα πρέπει να εξασφαλίζεται η αντιμετώπιση της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (αντίξοες καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ).

Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή.

Υπενθυμίζεται ότι με κάθε προσφορά κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστούς φακέλους μέχρι την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:00΄ στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου (οδός Παπαβασιλείου – Χώρα Νάξου – 84 300). Θα γίνουν δεκτές προτάσεις που θα κατατεθούν ηλεκτρονικά μέσω email στην διεύθυνση: mail@1gym-naxou.kyk.sch.gr

 

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ