Το 1ο Γυμνάσιο Νάξου εξεταστικό κέντρο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΘΑΛΗΣ» 2017 και “ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” 2018

 

Στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου δημιουργήθηκε εξεταστικό κέντρο για την διεξαγωγή του 78ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού “ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” 2018, στα Μαθηματικά που διοργανώνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κατα την διεξαγωγή της πρώτης φάσης του 78ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού “ΘΑΛΗΣ” 2017-18 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 συμμετείχαν πέντε (5) μαθητές/τριες του σχολείου μας, δύο (2) μαθητές του Γυμνασίου Τραγαίας και δύο (2) απο το Γυμνάσιο Βίβλου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ένας μαθητής και μια μαθήτρια του Σχολείου μας είναι μεταξύ των επιτυχόντων στον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής» 2017-18 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης», η οποία διεξάγεται το Σάββατο 20/01/2018.

Τα ονόματα των επιτυχόντων απο το 1ο Γυμνάσιο Νάξου είναι Περιστεράκης Κωνσταντίνος μαθητής του Β2 και Τσατσούλα Αικατερίνη Β4 καθώς και η Σιδερή Μαργαρίτα απο το Γυμνάσιο Τραγαίας

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για την προσπάθειά τους. Ευχόμαστε στους διακριθέντες καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ