Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017: Ημέρα αθλητικών δραστηριοτήτων στα σχολεία

gipedo_basket_1gymn

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενική Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο των σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων εξέδωσε την Εγκύκλιο για την 4η Πανελλήνια Ημέρα  Σχολικού Αθλητισμού, η οποία  για το σχολικό έτος 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017.

Στην 4η  Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού που φέτος έχει ως κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες εντός και εκτός των σχολικών μονάδων.

Στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου έχουν προγραμματιστεί αγώνες Μπάσκετ και Βόλεϋ μεταξύ ομάδων απο διαφορετικά τμήματα, ταυτόχρονα χορευτικές ομάδες θα χορεύουν παραδοσιακούς χορούς. Οι αγώνες μπάσκετ και βόλεϋ θα πραγματοποιηθούν στο νέο γήπεδο που κατασκευάστηκε το καλοκαίρι απο την σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.Το πανό του σχολείου μας για τις αθλητικές δραστηριότητες.

Σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. Νάξου έχει προγραμματιστεί επίσκεψη της γυναικείας ομάδας βόλεϋ του συλλόγου στο σχολείο μας.

Στα πλαίσια του ανοικτού σχολείου στην κοινωνία, που οραματιζόμαστε, προσκαλούμε να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις μας οι γονείς των μαθητών και οι πολίτες της Νάξου.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε τη χαρά του παιχνιδιού και της άθλησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *