ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2015-2016

Στις  25-2-2016   46 μαθητές  της Α΄ Τάξης  του Γυμνασίου Τραγαίας μετέβησαν στο σχολείο μας  , όπου ο διευθυντής κύριος Κοντόπουλος, ο μαθητής της Γ΄ Τάξης Γ. Μπανακάκης και ο μαθητής της Α΄ Τάξης του ΓΕΛ Νάξου Κώστας Φρατζέσκος (παλιός μας μαθητής)  παρουσίασαν στα παιδιά την ορνιθοπανίδα της Νάξου, σε μια προσπάθεια όχι μόνο ευαισθητοποίησης αλλά και μύησης στην ορνιθοπαρατήρηση. Τα παιδιά της Τραγαίας  έμειναν κατενθουσιασμένα !!

Στις 7-3-2016 ,τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου μας     ενημέρωση  σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα «Μετά το Γυμνάσιο  Τι;» Η ενημέρωση αφορούσε τους μαθητές της Γ΄Γυμνασίου και ομιλητής ήταν ο υπεύθυνος του ΣΕΠ της ΔΔΕ Κυκλάδων κ. Τσούρδας.

Στις 18-4-2016 τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες  πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας δράση πυρόσβεσης . Συγκεκριμένα, στα πλαίσια των ενεργειών της Πολιτικής Προστασίας πυροσβέστες   με όχημα της Πυροσβεστικής εισήλθαν στο σχολείο μας και  ενημέρωσαν μαθητές και καθηγητές για τον τρόπο κατάσβεσης  πυρκαγιών  και τη χρήση πυροσβεστήρων .