ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2015-2016

1) Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016  και ώρα 9:30 – 11:30 , το 1ο Γυμνάσιο Νάξου συμμετείχε στον 4ο  Διαγωνισμό Φυσικής που διοργάνωσε  η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) σε συνεργασία  με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας  του  τμήματος Φ.Π.Ψ του Πανεπιστημίου Αθηνών . Ο διαγωνισμός διοργανώνεται  με την έγκριση και υπό την αιγίδα  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και πραγματοποιήθηκε   στο ΓΕΛ Νάξου που είχε οριστεί ως εξεταστικό κέντρο

Συμμετείχαν τρεις  μαθήτριες του σχολείου μας  και επιτηρητής ήταν ο κ. Κρητικός Δημήτρης ΠΕ04 ενώ πρόεδρος του εξεταστικού κέντρου ήταν ο κ. Γιαμπουράς Στέλιος ΠΕ04  του ΓΕΛ Νάξου. Πήραν μέρος  οι παρακάτω μαθήτριες:

  1. Τελοπούλου Μυρτώ  (τμήμα Γ3)
  2. Κουτελιέρη  Καλλιόπη   (τμήμα Γ3)
  3. Σακελλαρίου Κλαίρη   (τμήμα Γ2)

2) ) Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016  και ώρα 9:30 – 11:30 , το σχολείο μας  συμμετείχε στον Πανελλήνιο  μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής  «Αριστοτέλης 2016» που το διοργάνωσε το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του ΠΤΔΕ του  Πανεπιστημίου  Αθηνών.  Εξεταστικό κέντρο ορίστηκε το σχολείο μας με πρόεδρο  το φυσικό  κ. Κρητικό Δημήτρη   και επιτηρήτρια τη χημικό  κ. Λιάπη Ειρήνη . Η μαθήτρια που πήρα μέρος ήταν η    Σακελλαρίου Κλαίρη   (τμήμα Γ2).