Οκτ 02 2019

Στο εργαστήριο Μαρμαρογλυπτικής του κου Αριστείδη Βαρριά.

Συντάκτης: κάτω από Γενικά

Τη Δευτέρα, 30/9/19 η Γ΄ τάξη του Γυμνασίου Νάουσας Πάρου επισκέφθηκε το εργαστήριο γλυπτικής του κ. Αριστείδη Βαρριά στην Παροικιά. Η επίσκεψη πραγμα-τοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Ιστορίας και αφορούσε την ιστορική διαδρομή του παριανού μαρμάρου στην τέχνη και την οικονομία του νησιού μας. Συγχρόνως, ο κ. Βαρριάς, με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο, μύησε τους μαθητές στα μυστικά της γλυπτικής τέχνης, την οποία ασκεί με ιδιαίτερο πάθος, χρησιμοποιώντας εργαλεία όμοια με αυτά της αρχαιότητας. Ο διάλογος με τους μαθητές ήταν δημιουργικός και ιδιαίτερα ευχάριστος. Τον ευχαριστούμε θερμά. Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Ελένη Αρκουλή, Δέσποινα Χριστοφόρου και Χαράλαμπος Τσιράκης.

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
RSS Σχόλιων

Αφήστε μια απάντηση