Αιτήσεις εγγραφής στα Μουσικά Σχολεία – ως 31 Μαϊου

Σας γνωρίζουμε ότι για την εγγραφή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Σάμου, για την Α’ Γυμνασίου του σχολικού έτους 2022-2023, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οφείλουν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) ή με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο στο Μουσικό Σχολείο κατά το χρονικό διάστημα από 3  Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2022 και ώρα 1400.

Οι υποψήφιοι για επιλογή και φοίτηση στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων δεν στερούνται του δικαιώματος υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις διαδικασίες εισαγωγής σε άλλο Πρότυπο ή Πειραματικό Γυμνάσιο.

Στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια) εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, ύστερα από επιλογή. Η διαδικασία επιλογής για το σχολικό έτος 2022-2023 θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες επιτροπές οι οποίες θα οριστούν από την Περιφερειακή Δ/ντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση με νέο έγγραφο. Για πληροφορίες σχετικά με την επιλογή πατήστε εδώ.

Για υποβολή αιτήσεων ή περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Μουσικού Σχολείου (τηλ. 2273023497) ή στο κινητό τηλέφωνο 6977463195.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση και να την αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση  mail@gym-mous-samou.sam.sch.gr .

Δικαιολογητικά και άλλες πληροφορίες.



Λήψη αρχείου

Η αίτηση:



Λήψη αρχείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση