Παρουσία ψυχολόγου στο Γυμνάσιο Μεγάλης Παναγίας

λήψης

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς, θα βρίσκεται στο σχολείο μας η κ. Παναγιώτα Δαμβοπούλου – Ψυχολόγος.

Έργο της είναι η συνεργασία με τα μέλη της σχολικής κοινότητας, με στόχο την ψυχοκοινωνική και συναισθηματική στήριξη των μαθητών, καθώς και τη συμβουλευτική και υποστηρικτική καθοδήγηση όλων των μελών για την προώθηση του εκπαιδευτικού έργου και την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Η ψυχολόγος θα πραγματοποιεί ομαδικές συναντήσεις στα τμήματα, με τη μορφή εργαστηρίων, ατομικές συναντήσεις με γονείς κατόπιν ραντεβού και ατομικές παρεμβάσεις με τους μαθητές. Για την περίπτωση της ατομικής παρέμβασης στους μαθητές, σας ενημερώνουμε ότι απαιτείται η έγγραφη συναίνεση σας, υπογράφοντας υπεύθυνη δήλωση.

Όλες οι πληροφορίες είναι εμπιστευτικές και όλες οι παρεμβάσεις στοχεύουν στην προάσπιση της βέλτιστης ανάπτυξης των μαθητών σε ψυχοκοινωνικό, συναισθηματικό και γνωστικό επίπεδο.

Η ψυχολόγος θα βρίσκεται στη διάθεση σας κάθε Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως και τη 1:00 μ.μ. Για οποιαδήποτε απορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του Σχολείου 2372031355

Με εκτίμηση,

Παναγιώτα Δαμβοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *