Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Στίβου Γυμνασίων Ν. Χίου_ Μουσικό Σχολείο Χίου

To Μουσικό Σχολείο Χίου συμμετείχε στους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Στίβου Γυμνασίων Ν. Χίου σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου στο Εθνικό Στάδιο Χίου , που διοργάνωσε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Δ.Δ.Ε Χίου.
Σε ένα στάδιο γεμάτο νιάτα και χρώματα αγωνίστηκαν οι αθλητές και αθλήτριες των Γυμνασίων μας προσφέροντας πλούσιο θέαμα και πολλές συγκινήσεις. Η 12μελής αποστολή του Μουσικού Σχολείου Χίου κατέλαβε 2 πρώτες θέσεις, 3 τρίτες θέσεις ,1 πέμπτη θέση, 1 έκτη θέση και πολύ καλά πλασαρίσματα σε όσα αγωνίσματα λάβαμε μέρος.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν , για την πολύ καλή απόδοση τους και για την άψογη συμπεριφορά τους. Αποκόμισαν άλλη μία εμπειρία δοκιμάζοντας τις δυνατότητες τους και ξεπερνώντας τα όρια τους. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα γερά και δυνατά και να χαίρονται κάθε στιγμή της ζωής τους.
Τους αξίζουν ακόμη πιο πολλά συγχαρητήρια καθώς μπορούν και συνδυάζουν σχολείο, μουσική παιδεία και αθλητισμό και δίνουν καθημερινά αγώνα για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους!