ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ – ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

..

 Μια τετραμελής ομάδα μαθητών από το Παραδοσιακό τμήμα του Μουσικού σχολείου Καστοριάς, δημιούργησε αυτό το βίντεο με την επίβλεψη και καθοδήγηση του καθηγητή Ευρωπαϊκών θεωρητικών Κωνσταντίνου Ταμβάκη, με σκοπό την ενθάρρυνση των μαθητών ώστε να τηρούν τα μέτρα που έχει θέσει ο Ε.Ο.Δ.Υ. για την τρέχουσα περίοδο, όπως έχει εκφραστεί με την φράση “Μένουμε ασφαλείς”.

Σε αυτό το βιντεάκι, οι μαθητές μας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να κρατάμε αποστάσεις και να φοράμε μάσκα εκεί που χρειάζεται η οποία όμως πρέπει να βγαίνει με προσοχή και με τον σωστό τρόπο, όπως μας ενημερώνουν οι ειδικοί.

Γίνεται αναφορά στον συνωστισμό και στις μεγάλες παρέες όπου ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού.

Παραμένουμε πειθαρχημένοι, παραμένουμε υπεύθυνοι! Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθες!

Μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε νικητές!!!

Το τραγούδι βιντεοσκοπήθηκε από τους μαθητές, τηρώντας όλους τους κανόνες για την υγεία των συμμετεχόντων μαθητών και γι αυτό άλλωστε ο κάθε μαθητής είναι σε διαφορετικό πλαίσιο μέσα σ’ αυτό το βίντεο και όπως λένε οι ίδιοι, δημιουργήθηκε με αγάπη αλλά και ελπίδα ότι οι άσχημες μέρες πέρασαν και πλέον όλα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο!

Τέλος μας χαρίζουν το γνωστό παραδοσιακό τραγούδι “Γιάννη μου το μαντήλι σου”, ένα τραγούδι για την υπομονή, την επιμονή και την προσμονή!

Συμμετέχουν οι μαθητές:

Κλαρίνο: Παναγιώτης Ζήσης
Keyboard: Αλέξανδρος Κίτσος
Drums: Γιώργος Γκρίζης
Μπάσο: Αλέξιος Τσοτουρίδης

.