ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ – (Μένουμε σπίτι…)

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ
.
Στο Μουσικό Σχολείο Καστοριάς οι μαθητές θέλησαν με τον δικό τους τρόπο να αντισταθούν σε αυτή την δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργήθηκε από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.
.
Ο κάθε μαθητής έκανε πρόβα από μόνος του στο σπίτι του και τελικά έπαιξε μουσική και τραγούδησε με σκοπό να εκφράσει τα συναισθήματά του και με τον τρόπο του δώσει ελπίδα σε όλους μας.
.
Το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθούν πολλά μικρά βίντεο τα οποία συνδέθηκαν σε ένα, δημιουργώντας έτσι μια εξ’ αποστάσεως ορχήστρα η οποία παρόλο που συναντήθηκε αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, κατάφερε να παίξει και να εκφραστεί σαν να είχαμε συναντηθεί όλοι από κοντά!
.
Το τραγούδι είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από μαθητές Γυμνασίου οι οποίοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους προσπαθώντας ο κάθε ένας ανάλογα με το επίπεδο και την τάξη του να προσφέρει ότι καλύτερο μπορούσε.
.
Ο τίτλος του τραγουδιού: Μένουμε σπίτι…!
.
Μένουμε σπίτι,
Με την ελπίδα ότι αύριο ο κόσμος θα είναι πιο ασφαλής
.
Μένουμε σπίτι,
Με υπομονή τηρώντας τους κανόνες για για την ασφάλεια μας Μένουμε σπίτι, με πίστη ότι όλα θα πάνε καλά και γι αυτό δείχνουμε κουράγιο!
.
Μένουμε σπίτι,
και πάνω από όλα φροντίζουμε να μεταδίδουμε την θετική μας ενέργεια ώστε να γίνει ο κάθε ένας από εμάς, παράδειγμα για τον διπλανό του!
.
Μένουμε σπίτι,
και μπορεί να μας λείπουν οι παρέες και οι ανέμελοι περίπατοι με τους φίλους μας όμως σύντομα και πάλι…
.
…………….ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!
.
Ευχόμαστε από καρδιάς,
καλή υγεία και διάθεση σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση