Μαθητική συναυλία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη δημόσια εμφάνιση του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς στο Μπαϊρακτάρειο Ωδείο. Η αίθουσα γεμάτη κόσμο, οι γονείς κατασυγκινημένοι που έβλεπαν τα παιδιά τους επί σκηνής και οι μαθητές μας … οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ! Παρότι το σχολείο λειτουργεί ένα μόνο χρόνο τα παιδιά κατάφεραν και πρωταγωνίστησαν σε μουσικά σύνολα, έπαιξαν κομμάτια σόλο στην κιθάρα και η χορωδία ερμήνευσε τραγούδια που καταχειροκροτήθηκαν.
Σ αυτή τη γιορτή παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κος Λ. Παπαδημητρίου, η διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς κα Στέλλα Τέγου, η σύμβουλος Α/θμιας Εκπ/σης κα Αλίκη Καζταρίδου, πολλοί καθηγητές και μαθητές, γονείς και πλήθος κόσμου.
Το Σχολείο μας , ένα σχολείο ζωντανό, ένα σχολείο με δυναμική, που συνεχώς εξελίσσεται απέδειξε ότι μια ολόκληρη χρονιά συνδύασε τη “γνώση των βιβλίων” μαζί με την “καλλιτεχνική γνώση”, τα τραγούδια της χορωδίας μας και τα ηχοχρώματα από τα εντυπωσιακά Μουσικά Σύνολα. Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε στην αισθητική καλλιέργεια των μαθητών μας, στην ολοκληρωμένη ευαισθητοποίηση μαθητών και καθηγητών πάνω στη Μουσική και τις άλλες Τέχνες και στη συμμετοχή μας σε συναυλίες, διαγωνισμούς και φεστιβάλ!