ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου από Δευτέρα 9/11 με εξ αποστάσεως διδασκαλία

| 0 σχόλια

Ενημερωθήκατε ήδη ότι, όπως όλα τα Γυμνάσια της χώρας, έτσι και το σχολείο μας, θα αναστείλει τη λειτουργία του από τη Δευτέρα 9/11 έως τις 30/11. Στο διάστημα αυτό θα εφαρμοστεί πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο αρχικό ωράριο της λειτουργίας του σχολείου 8.20-14.00. Το πρόγραμμα μαθημάτων ισχύει κανονικά, όπως γνωρίζουν ήδη οι μαθητές. Οι ώρες έναρξης των μαθημάτων είναι:

1η: 8:20

2η: 9:10

3η: 10:00

4η: 10:55

5η: 11:50

6η: 12:35

7η: 13:20

Οι Διευθύνσεις των προσωπικών ηλεκτρονικών τάξεων των εκπαιδευτικών έχουν ήδη αποσταλεί στα email των κηδεμόνων και σε πολλές περιπτώσεις έχουν αναρτηθεί στα αντίστοιχα μαθήματα στο eclass.

Σε κάθε μάθημα οι μαθητές θα αντιγράφουν τη διεύθυνση του εκπαιδευτικού και θα την επικολλούν στον φυλλομετρητή (browser) της ηλεκτρονικής συσκευής που χρησιμοποιούν.  Στη συνέχεια οι μαθητές να ακολουθούν τις οδηγίες σύνδεσης, δίνοντας ένα όνομα εισόδου.

Σας επισημαίνουμε τα εξής:

  1. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική για τους μαθητές σε όλες τις ώρες με βάση το πρόγραμμα.
  2. Καταχωρούνται απουσίες κανονικά.
  3. Η διάρκεια των μαθημάτων θα είναι 35 – 40 λεπτά.
  4. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα με μήνυμα στο email του σχολείου ή του εκπαιδευτικού.
  5. Για οποιαδήποτε ανακοίνωση θα ενημερώνεστε από το ιστολόγιο του σχολείου: https://blogs.sch.gr/gymmespt/

Για περισσότερες πληροφορίες για την παροχή εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης μπορείτε να επισκέπτεστε τον ιστότοπο https://mathainoumeasfaleis.gov.gr/tilekpedefsi/. 

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων