ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επαναλειτουργία σχολείου από τη Δευτέρα 18/5

| 0 σχόλια

Σχετικά με την επαναλειτουργία του σχολείου από τη Δευτέρα 18/5 σας ενημερώνουμε τα εξής:

  1. Οι μαθητές των τμημάτων της Α τάξης θα χωριστούν σε 2 υποτμήματα που θα προσέρχονται εναλλάξ (Α1.1 από ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ έως ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, Α1.2 από ΚΟΥΣΙΔΟΥ έως ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, Α2.1 από ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩ. έως ΠΑΣΧΑΛΗΣ, Α2.2 από ΣΑΡΑΤΣΙΔΗΣ έως ΤΣΙΑΓΓΟΣ). Τα υποτμήματα Α1.1 και Α2.1 θα προσέλθουν Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και τα υποτμήματα Α1.2 και Α2.2 Τρίτη και Πέμπτη και αντίστροφα την επόμενη εβδομάδα.
  2. Οι μαθητές των τμημάτων της Β τάξης θα χωριστούν σε 2 υποτμήματα που θα προσέρχονται εναλλάξ (Β1.1 από ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ έως ΖΥΠΙΔΟΥ, Β1.2 από ΚΙΡΟ έως ΝΟΝΑΣ, Β2.1 από ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ έως ΤΣΑΚΛΙΔΟΥ, Β2.2 από ΤΣΕΛΕΚΙΔΟΥ έως ΧΥΣΟΛΛΙ). Τα υποτμήματα Β1.1 και Β2.1 θα προσέλθουν Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και τα υποτμήματα Β1.2 και Β2.2 Τρίτη και Πέμπτη και αντίστροφα την επόμενη εβδομάδα.
  3. Οι μαθητές της Γ τάξης θα χωριστούν σε 2 υποτμήματα που θα προσέρχονται εναλλάξ (Γ.1 από ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ έως ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, Γ.2 από ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ έως ΧΡΗΣΤΟΥ). Το υποτμήμα Γ.1 θα προσέλθει Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και το υποτμήμα Γ.2 Τρίτη και Πέμπτη και αντίστροφα την επόμενη εβδομάδα.
  4. Οι μαθητές που υπέβαλαν δήλωση μη φοίτησης δεν θα προσέλθουν.
  5. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της σχολικής χρονιάς, όπως πριν από την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων.
  6. Ενδέχεται να υπάρχουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα λόγω αδειών των εκπαιδευτικών, και άρα κάποια τμήματα να σχολούν νωρίτερα.

 Κατά το επόμενο διάστημα θα πρέπει να τηρήσουμε τους εξής κανόνες:

  1. Όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς οφείλουν να φορούν μάσκα μέσα σ’ αυτά, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  2. Όταν προσέρχονται στο σχολείο θα περιμένουν στο προαύλιο σε ορισμένο χώρο για κάθε τάξη. Δεν θα ανεβαίνουν στις αίθουσες.
  3. Οι μαθητές οφείλουν να διατηρούν απόσταση 2 μέτρων μεταξύ τους σε όλους τους χώρους του σχολείου.
  4. Το κυλικείο δεν θα λειτουργεί, άρα να φροντίσουν να έχουν μαζί τους γεύμα και νερό.
  5. Να φροντίσουν για τα υλικά της ατομικής τους υγιεινής (μαντηλάκια, αντισηπτικά) αλλά και για τα προσωπικά τους αντικείμενα (στυλό, μολύβια, τετράδια), ώστε να αποφεύγονται οι ανταλλαγές μεταξύ τους.
  6. Στους μαθητές θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες από τους καθηγητές σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ και το ΥΠΑΙΘ, τις οποίες οφείλουν να τηρούν. (βλ. ιστολόγιο https://blogs.sch.gr/gymmespt/)
  7. Οι κηδεμόνες θα ενημερώνονται άμεσα στην περίπτωση μη συμμόρφωσης στους κανόνες αυτούς.
  8. Όσοι μαθητές δεν προσέρχονται, είτε μετά από Υπεύθυνη Δήλωση, είτε λόγω εκ περιτροπής προγράμματος οφείλουν να ενημερώνονται για την πορεία της ύλης των μαθημάτων από την πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης eclass και τα email τους.

 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Τα απαραίτητα πεδία έχουν σήμανση με *.


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων